|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
![]() היום נכנסתי לתוכנת המירק אני מניח שרובכם מכירים אותה,
וראיתי חברה שבלי בושה מוכרת שרתי משחר Condition-Zero פרוץ! החברה הזאת רשומה בחוק כעסק, ונדהמתי כשראיתי שיש לך כ 15-20 שרתים פרוצים, אני לא אגיד את שם החברה, אבל האים זה נראה לכם הגיוני שעסק שרשום במס' יפתח שרתי CZ פרוצים? אני ממש התעצבנתי מזה, ומנהל ה"חברה" אמר לי בתגובה "לא מעניין אותי הד ארצי ושסגרו את הקונדישין זירו הפרוץ" החלטתי לא להתערב בזה אבל אני אשתף אותכם בכל זאת, בלי לומר את שם ה"חברה" , זה נראה לכם הגיוני? לי ממש לא ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
כדי שילדים לא יצאו "מלשנים"...חח.. וכן,אם לא תעצרו את החברה הזאת...זה פשוט ימשיך כי חברות אחרות יחשבו שזה פתאום "שוב מותר" או ש"שכחתם מזה" |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
ממש בושה.. בני , אני מסכים איתך שלא היה צריך להגיד את השם הזה בפומבי כאן, אבל בהחלט צריך לעשות משו בנידון, כי החברה הזאת פוגעת בכולם, בכל העסקים של שרתי המשחק החוקיים, למשל באו אלי אתמול 3 לקוחות שרוצים CZ פרוץ אמרתי להם שאני לא מוכר, הם ניסו לשכנע אותי אבל בכל זאת לא הסכמתי! אמרתי להם שזה לא חוקי, אז הם ענו לי אז לך רויאל הוסט מוכרת לפרוץ? מה אני כבר יגיד להם, אני הייתי בהלם:qqb008: לדעתי צריך לעשות בשו בנידון ומהר... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|