|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
אורי אתה לא תצליח להפיל אותי שכח מזה!!!!
הודעה זאת מדברת על אורי ושחר הפחדנים!!!! הם פוחדים כמו לא יודע מה, שהם הגיעו למצב שאני עומד לספר לכם עכשיו.
אז ככה כמו שרובכם יודעים אני פותח אתר כמו פירסטייל או איך שלא קוראים להם. כאילו עיצובים ב-15 שקל. עכשיו מרוב שהם מממש אבל ממש פוחדים אורי התקשר אליי ביום שפתחתי נושא שבו רשמתי שאני צריך שם לאתר הזה. התקשר אליי ואומר לי "מה אתה גונב רעיונותתתת!! חכה חכה אני לא סיימתי איתך" כמובן שניסה "להפחיד אותי". עכשיו בן אדם שלא היה מפחד לא היה ממהר כל כך להתקשר ולא היה נישמע לחוץ כמו שאורי היה. בקיצור הוא ראה שאני לא ירדתי עוד מהעניין הזה והחליט היום לשלוח מישהו שיתקשר אליי. טוב היום בשעה 10:06 בערב מבחור בשם שי (הוא פשוט חשב שהוא "יפחיד אותי יותר". השיחה הלכה בערך ככה: הוא: שלום קוראים לי שי אני: שלום שלום הוא: אניהבנתי שאתה הולך לפתוח אתר כמו פירסטייל יש לי משהו להציע לך אבל אני מעוניין לדעת מה אתה מתכוון לעשות. אני: בדיוק כמו באתר פירסטייל הוא: אוקיי הודית שזה העתקה השיחה מוקלטת אתה תקבל צו משפט. אני: מה קשור העתקה? זה כמו שאני יגיד שבהתחלה היה רק תחרות אתרים אחת וזה היה יחודי והנה יש היום 700 אתרים כאלה. הוא: הודית שזה העתקה שיהיה לך יום טוב ביי. ניתוק... עכשיו אני לא מאמין לו ב-95% ואני מאמין לו ב-5% למה אני לא מאמין לא? כי קודם כל אורי ניסה ל"הפחיד אותי" דבר שני הם לא רשמו את זה כפטנט עכשיו למה אני מאמין לו? כי הוא נישמע בן אדם מבוגר ורציני וזהו!!! אבל אני לא מתייחס לזה ולא חושב על זה בכלל. מה שאני מנסה להגיד פה זה שתיי דברים 1). אורייי רואים שאתה עד כדי כך פחדן ואתה משחק אותה לא מפחד כי אתה יודע שאני יאכללל אותך והנה ניסית לקחת לי את יוסי ולקחת איתך את יוני שהוא לא קשור אליי אבל לא משנה בקיצור ניסית "לגוון" במעצבים, וגם החלטת לשלוח לי אנשים בטלפון אז אל תשחק אותה לא מפחדד כי יכלנו עוד בהתחלה להגיד להסכם ולא רצית הפסדת תתכונן לסגירה!! פחדן!!!! תלמד להתחרות עלק שולח לי אנשים בטלפון. 2). מה אתם אומרים על זה? שבוע טוב לכולם. מנהלים לא לנעול!!!! גם אם ה"פחדן מבקש". שילמד להתמודד.
עסק רשום [?]
|
הנושא כולו עצוב.
אני לא אסתיר: אני מאוכזב מפירסום של האשכול הזה על ידי אלירן. אני מבין את אלירן שהוא נרגש מהשיחת טלפון שהייתה לו, ואין ספק שזה נושא שבאמת מציק לו ומלהיב אותו, אבל אלירן, לצערי יצרת פה מצב מאד לא נעים בתגובות שלך. ראיתי מספר פעמים שאתה אומר לאנשים לשתוק, משתמש במילים שאינן ראויות לפורום, הצפת את האשכול הזה בהודעות מתלהמות וכל זה בגלל שיחת טלפון. הנושא של האשכול בכלל לא מעניין אותי אם מאשימים אותך בגניבה, בהעתקה, מאיימים עליך בתביעה משפטית וכו', כל זה אלו הם דברים שלא ממש מפריעים לי או לפורום. מה שכן מפריע לי עם האשכול הזה, זה שאתה ניהלת אותו בצורה של: "אני אספר לכם מה קורה, ולא אתן לאף אחד להתווכח איתי כי אני צודק, ו.. אה... רואים הם לא מגיבים כי הם מפחדים". אני לא אוהב כאלה דברים. לא ניהלת את האשכול הזה בצורה נכונה. אף אחד לא חייב להגיב מיידית על מה שאתה אומר. ירדת לקטנוניות של "הם פה והם לא מגיבים כי הם מפחדים". זאת כבר התקפה ישירה על משתמשים אחרים ואני מאד כועס על תגובות כאלו. הבאת לפורום בעיה מבחוץ, בעיה שהייתה לך בשיחת טלפון, ואתה החלטת שאתה משתלט על כל האשכול הזה, ואפילו אומר במספר פעמים "תנעלו" כאילו לך יש את הזכות להחליט מתי אתה תנעל ומתי אתה לא תנעל אשכולות שאתה פתחת לדיון, ובלי שהצד השני אפילו הגיב. לא מקובל עלי. זה לא מקום שרק אתה תוכל להביע את הדיעה שלך. ההתנהגות הזאת היא פסולה. רצית לריב מחוץ לפורום, אין בעיה. תריב שם חופשי. הבאת את הבעיה שלך אל הפורום, תתמודד איתה פה בתנאים שוים. אין מצב שאתה "נועל" אשכולות כדי שהצד השני לא יוכל להגיב. מה שכן, לצערי בגלל שהתלהמת יותר מדי פעמים באשכול של עצמך, קיבלת ממני מספר אזהרות באותו האשכול. ו.. זה כמובן מביא אותך למצב שבו לא תהיה זמין בפורום ליום.
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אני מזועזע, אני חוזר עם חום הביתה מהשבעה - וישר למיטה, למחרת בבוקר, אני מגלה את האשכול הזה, והוא היה טיפול אישית שלי:
אלירן - אני מאוכזב ממך, קודם כל בנאדם, אחר כך משתמש ואז מנהל. לא היה לך צורך לפתוח את האשכול בצורה כזאת, יכולת אחרת - חבל שזאת הדרך. וחבל שלא חשבת על עוד אנשים בדיוק אחרי השיחה שה"דליקה אותך". בן - לאיים לפרוץ לשרתים? צא בחוץ ליומיים להיתרענן! והשאר שיחקו באש, ילדים "אסור לשחק באש" - הוגבלתם בגישות. (למי שרוצה לדעת מי הוגבל, הסיבה ועד מתי מוזמן ליצור איתי קשר בדוא"ל - כל משתמש). - אלי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|