|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
איטיות באתר שלי
שלום
אני הבעלים של www.pcgalaxy.co.il יש לנו בעיות איטיות באתר, יש למעלה מ-1000 כניסות ביום ובעבר זה לא היה משנה, האתר היה מתקתק מבחינת מהירות. איך אני יכול לדעת מה גורם לכך, מה אני צריך בשביל לטפל בזה. תודה לעוזרים
# 2 |
עסק רשום [?]
|
היי טל,
אני ממליץ לך לבדוק דרך האתר: pingdom.com והוא יגיד לך בידיוק את הקבצים ובמידה ולא תמצא יש מצב וזה מגיע מהאחסון שבו אתה מאוחסן.
# 3 |
עסק רשום [?]
|
היי טל,
קודם כל האתר שלך קיים הרבה מאוד זמן , הוא בנוי על מערכת וורדפרס ובגלל זה חשוב לדעת כמה דברים: 1. ככל שהאתר יצבור יותר וותק ויותר תוכן, מסד הנתונים יגדל וכל חיפוש יארך יותר זמן. 2. צריך לשמור על המערכת מעודכנת ושל התוספים 3. מבנה האתר ( לפחות העמוד הראשי ) ארוך מאוד מה שמצריך הורדה ופתיחה של הרבה קריאות. - התקנה של תוסף לוורדפרס שמבצע טעינה רק של הנתונים שקיימים ברמת המסך הנגלה לעין יורידו עומס מהשרת 4. אופטימיזצייה של האתר 5. אופטימיזציה של השרת. 6. תמיד להתקין CACHE עוזר . כל אלה מצריכים ידע בתכנות , בוורדפרס ובשרתים אם אתה רוצה שירות בתשלום אתה מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|