|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ביקורת על "חברת" העיצוב WaterColor
אהלן חברים ושבוע מצויין לכולכם .
אני כבר הרבה זמן רוצה לרשום על החברה הזו ביקורת אבל וואלה כל פעם בורח לי מהראש . אז ככה , פניתי לאדיר בעל ה"חברה" , הבן אדם נשמע בהתחלה אחלה ורציני והכל . סיכמנו כמובן על תנאי התשלום והוא הסכים לכל ולא הייתה בעיה רק להתחיל לעבוד . כעת נתתי לו עבודה לעיצוב פורום ברשת חדשה שאמורה להיפתח , בגלל המעצב הנ"ל כל פיתוח הרשת שלי נעצר למשך כשלושה שבועות אם לא יותר ! ! ! אני חייב להגיד שאני פשוט מאוכזב מצורת העבודה שלהם ! בתחילה הוא אמר לי שאין לו מתכנת , לאחר מכן אמר לי שהוא יעשה כולל פלאש כולל סידור CSS וכו' , לאחר מכן שוב פעם אמר לי שאין לו מתכנת והוא לא יודע איך עושים את זה שאני ייסתדר לבד . (כיוון שהמתכנת שלו אינו יודע CSS לדבריו ואין לו מישהו שיודע) . בנוסף לדברים הנ"ל , המעצב WaterColor אומר לי שהוא יעצב את הפורום וכו' אבל מה הוא כל צעד קטן לעיצוב הפורום אני צריך להגיד לו ! אני ממש לא מבין את זה , זה לא שהוא שואל אותי אם מה שהוא עשה טוב אלא מה לעשות עכשיו ? אני פשוט מאוכזב מה"חברה" הזו וכעת אני באמת שלא הולך להתקרב אליה . אנשים עכשיו אומרים לי שאני לא רציני , איבדתי המון מהחשק שלי לפתוח את הרשת ולפתח את הפרוייקטים שלי וכמעט נשברתי כשלבסוף כמה חברים דירבנו אותי להמשיך ובאמת המשכתי . ומה עוד ? אמרתי לו לאחר מס' ימים שלא דיברתי איתו (בתחילת השבוע האחרון) "מה נסגר אחי מה עם העיצוב ?" הוא אומר לי "מה אחי אתה לא רציני אם היית רציני היית לוחץ עליי יותר" . נראה לכם הגיוני שבן אדם יחכה מס' שבועות ולוחץ ולוחץ ימשיך ללחוץ ?! אני פשוט לא מבין אותו ! ה"חברה" הכי לא מקצועית שראיתי ! יש אנשים פרטיים שמעצבים כמו שצריך , יודעים את העבודה ומספקים אותה בזמן . בקיצור ולעיניין הצורת עבודה שלו פשוט לא עיניינית , הייתי חושב פעמיים אם ללכת לאדם כזה . שבוע טוב . בברכה , מאור |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
בגלל זה לא קונים מילדים.
פעם הבאה תחשוב פעמיים לפני צעד כזה. |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
היה צריך לספק את העיצוב תוך שבוע יכול להיות גמור . פשוט בושה . |
|
![]() |
# 4 |
חבר על
|
לא שילמת אין לך זכות לפתוח תפה ביקורת מיותרת.
אם היית משלם זה משהו אחר אבל לא נתת לו מקדמה שהוא חייב לעשות לך. תנעלו את האשכול הזה.
משתמש - היכל התהילה
|
תראה זה לא ביקורת כי אתה לא לקוח!
אתה לא שילמת לו כלום, הוא התחיל לבנות לך בלי שתתן לו מקדמה, כלום! ואתה מצפה לעבודה רצינית... נו באמת תאמין לי שאם אתה משלם מקדמה למשהו הוא ידע שאתה רציני ויעבוד רציני, אתה מצפה שהוא יעבוד לך גם מהר וגם באיכות וגם בלי שתשלם לו כלום והוא לא ידע בכלל אם אתה רציני או לא ועם תקח את זה או לא... יבגני |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
EUR2 ו ESWDS
אתם צודקים ב100% אני מכיר את אדיר כבר יותר מחצי שנה הוא בן אדם ממש ממש אחלה הוא לא יודע לתכנת מה אתה רוצה אז?!
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אחי אני מצטער להגיד לך אבל אני לא אמרתי לך שאני יודע לתכנת שלא נדבר על זה שאני מצאתי לך אחרי זה מתכנת שיעשה לך את זה בחינם אבל עזוב אתה רואה מה כולם אומרים לך לא שילמת מקדמה ואתה מצפה למשהו רציני אבל אתה יודע מה אני מודה שלא הייתי בסדר בזה שלא הבאתי לך בזמן אבל מההתחלה כשבאת אליי אמרתי לך כמה דברים חשובים אני לא יודע לתכנת ואני לא יודע תלת מימד אחרי זה אתה בא ואומר שאתה רוצה גזר בתלת מימד ובזבזת מלא זמן עד שמצאנו מישהו עם לב טוב שיעשה לך את הגזר ומגיע לו כבוד גדול באמת....
בקיצור אחי שנינו לא יצאנו טובים מכל זה אני מצטער אם אכזבתי אותך אבל למה אתה רוצה לצפות כשמישהו עובד בלי תשלום מראש לפחות רבע מהתשלום..... ואם משהו חושב שאני ילד קטן ולא אמין אז אני יכול להביא לכם פה רשימה ארוכה מאוד של אנשים שעזרתי להם ברשת והם כבר יגידו לכם מה הדעה שלהם עליי....
![]() תיק עבודות:http://softouch.deviantart.com/gallery/5271138 אדיר קנדל - מעצב ובונה אתרים - אימייל:adirkandel@gmail.com Last edited by watercolor; 24-12-05 at 23:31.. |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
על מה אתה מדבר בכלל ? הוא לא היה חייב היה לעשות לך את זה אפילו בחודש לא הבאת לו שקל הוא עשה לך בלי כסף ואתה עוד מתלונן בושה!
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
1. על דרך התשלום סיכמנו מראש .
2. המעצב ידע שאני לוקח את העיצוב ב100% . 3. הוא לא ביקש מקדמה . אז תפסיקו לדבר שטויות שהוא לא חייב לי כלום אם אני לא שילמתי מקדמה כי הוא כן חייב במידה ואני מזמין עיצוב . בכל מקרה אני למדתי מהעיניין הזה ממי לא לקנות ושזו בעצם לא חברה . את השיקולים שלכם תעשו בעצמכם אני סה"כ אמרתי לכם מה שאני יודע אתם תרכשו עיצובים תראו מה קורה אם תדפקו אל תגידו שלא אמרתי כלום . יום טוב . |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני כן בקשתי ממך מקדמהואתה יודע מה אתה אומר שלא בקשתי נגיד והייתי מבקש אתה היית מביא לי?
אני בטוח שלא אבל עזוב תירוצים אני בקשתי וזהו....
|