![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
הצגה| משחק דפדפן ישראלי.
מבקש ביקורת עבור המשחק דפדפן פוקימון באטל.
קישור לאתר: http://pokemon-battle.net לאחרונה שדרגנו לגרסה V2. לצורך העניין משתמש Test: שם משתמש: hosts סיסמא: hosts המשחק קיים כ-4.5 חודשים ברשת ומונה 4,100 רשומים. בנוסף למשחק - קהילת פורום פוקימון עבור משתמשי המשחק. תודה רבה. Last edited by or23151; 21-10-13 at 04:06.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שמע אני אישית אמרתי את דעתי, מערכת מוכנה אמנם, אבל תרגום מעולה שלה, ועיצוב מאוד יפה, ובכללי אחלה רעיון ואני רואה שאתם רק פורחים. מה שכן מאוד אהבתי את העמוד כניסה הקודם שלכם, עם הדרקון הענק בכניסה והמוזיקה, אני חושב שעדיף להחזיר אותו. מה שככה עכשיו, נראה מאוד מקצועי מאוד נוח, בהצלחה עריכה: התחברתי עם המשתמש דמו שהבאת, נראה מאוד יפה. מאוד מאוד יפה ופשוט נראה משחק שכיף לשחק בו ולהעביר זמן . |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בכל אופן, 2 האתרים לדעתי מצויינים ומתפתחים במהירות!
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
בהצלחה
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
עוד מס' ימים בודדים מעלים דף פתיחה חדש שבעצם יהווה "התחברות".
מה שעשוי לשדרג את מראה האתר בדף הנחיתה. תודה על הביקורות נשמח לעוד, וכאשר יתבסף העדכון נעדכן כאן. בנוסף - שדרוגים קטנים. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כן. לא היה לי מושג שיש 2 אתרים, מי היה מאמין שבסוף 2013 פוקימון תהווה כזאת נישה ישראלית חח.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
הועלה דף התחברות חדש למשחק בהתאם לגרסה V2
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|