![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
עזרה - לינוקס .
* לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול,אם זה לא המקום המתאים סליחה *
טוב אז ככה: הורדתי את מערכת ההפעלה LINUX KNOPPIX שזה LIVECD . עכשיו , יש לי את קובץ zip על המחשב, צרבתי על דיסק ,מה עכשיו? מה אני אמור לעשות כדי להתקין ? תודה . ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה אמור להופיע בתמיכה חומרה ותמיכה טכנית, תחת הסב פורום, תמיכה טכנית כללית לתוכנה ומערכות הפעלה.
המנהל האחראי כאן יעביר את הנושא כבר. בכל מקרה בנוגע לשאלה שלך, זה גרסא הLIVECD כלומר אין צורך בהתקנה. אתה רק צריך להכנס להגדרות BIOS לשנות את רצף הפעלת המחשב כך שהכונן שאתה משתמש בו, (היכן שנמצא התקליטור) יעלה לפני הכונן קשיח. אתה שומר הגדרות, ומבצע איתחול למחשב. ואחרי זה הדיסק הפעלה יכנס לפעולה, ואז יופיע לך תפריט מה אתה מעוניין לאתחל באיזה צורה. תלחץ על ENTER, והתקליטור יבצע איתחול "נורמלי" עם הגרסא הגרפית. יבגני |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
(במקרה שלי כונן הדיסקים זה E ) |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה תראה האות נקבעת אצלך במערכת וינדוס לפי סדר הכוננים שיצרת של הכונן קשיח והכונן תקליטונים בכל מקרה לא משנה, אם היית עובד עם מערכות אחרות היית מבין למה אני מתכוון. ללוח אם שלך יש KEY מיוחד בדרכו בהפעלת המחשב אתה נכנס להגדרות BIOS. יש כמה שאני זוכר: DEL, F2, F8, F12... אתה נכנס להגדרות BIOS ברצף הפעלת המחשב, ושם אתה משנה לפי שם הכונן, לא לפי הכונן שאתה רואה בוינדוס (E), השם כולל את השם של החברה שיצרה את הכונן + הדגם המפורט שלו. ורק שים את זה לפני פרטי הכונן קשיח. זה לא מסובך כמו שזה נשמע... :qqb014: יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אז מה שאתה אומר, שאני צריך לעשות ריסט למחשב וללחוץ על DEL, F2, F8, F12 - אחד מאלה כדי להיכנס לביוס ? |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ובעיקרון כן... יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
תודה !
=] |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא מבין מה הבעיה, אתה מכניס את הLiveCD שלך, לחיצה על F7/F8 אם הזיכרון שלי לא מטעה, ואתה בוחר בCD.
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל אצלי זה F8 מה שאתה אמרת.. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
וואלה חבר'ה עבד
היה לי לינוקס ! אני החלטתי שאני רוצה ת'מערכת הזאת אבל יש לי מספר בעיות : 1) אני לא יודע איך להתקין את המערכת עצמה(איך ? :] ),לא LIVECD או משהו כזה . 2) אין לי מושג איך להתחבר לאינטרנט (בווינדוס היה לי חייגן,אני לא מוצא אותו בלינוקס ) . 3)אם אני אצליח להתקין את הלינוקס על המחשב,כל הקבצים שלי יעלמו ?(סרטים,שירים,תמונות וכ'ו ) תודה, שקד . Last edited by shaked7; 22-12-05 at 21:06.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|