|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
גולשים לא מרבים ללחוץ על פרסומות
שלום רב,
לפני כשבועיים וחצי פתחתי אתר תוכן חדש. מאז פתיחתו, פרסמתי מדי יום שלושה או ארבעה פוסטים לפחות, כשכל פוסט הוא איכותי בפני עצמו. בנוגע לכניסות, יש בממוצע בסביבות ה-150 יוניקים ליום. הצבתי באנר גדול מתחת לתפריט הראשי העליון, באנר אחד שנמצא בתחתית של כל פוסט ועוד באנר מרובע הנמצא בסרגל הצדדי. ביום טוב, יש שלושה או ארבעה קליקים בסך הכל, כשכל קליק ממיר לי סכום של כסף בסדר גודל של 10-20 סנט (ולפעמים גם פחות). כתובת האתר: http://www.pwi.co.il מה אתם ממליצים לעשות? האם לסדר בצורה אחרת את הבאנרים? |
![]() |
![]() |
# 2 |
I am root
|
http://www.pwi.co.il/articles/727
בצד ימין של המאמר , במקום כפתור ה-Like המיותר הזה, תעלה את השדה של "חסות". בשביל מה יש לך כפתור Like פעמיים באותו עמוד? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכל כתבה יש כפתור "Like" כדי לעשות לייק לכתבה ספציפית (זה כפתור שאם אתה לוחץ עליו, זה גם עושה אפשרות לשיתוף). יש עוד כפתור לייק בסרגל הצדדי (שזה כפתור של דף הפייסבוק של האתר). בקיצור, מה שאתה אומר לי זה להעלות את הבאנר המרובע ולהציב אותו במקום כפתור הלייק לדף הפייסבוק? אני מעדיף שלא לעשות דבר כזה. זה ייראה יותר מדי כמו דחיסת פרסומות. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שהסיבה היא שאין הרבה מפרסמים בארץ שרלוונטיים לתחום הזה. גוגל לא מוצא מודעות מתאימות ולכן מציג מודעות לא רלוונטיות.
מעבר לזה, אני בשוק שאנדרטייקר עדיין קיים. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
I am root
|
ציטוט:
.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
ביצעתי כמה שינויים על סמך העצות שנתתם לי, אבל המצב כלל לא השתפר. 200 יוניקים גולשים באתר מדי יום, והמקסימום הוא 1-2 הקלקות על הפרסומות. יכול להיות שגוגל אדסנס היא תכנית פרסום שפשוט לא מתאימה לאתר מסוג כזה?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
I am root
|
נראה לי הרבה יותר טוב , אפילו קיבלתי בקוביה שם פרסומת מאוד רלוונטית למשהו שאני מחפש לרכוש
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
כמו שאמרו זה הממוצע בערך, בשביל להרוויח באינטרנט מפרסומות צריך ים של כניסות
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|