![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה: קהילת פורומים.
אהלן חבר'ה, אני מעוניין להציב למכירה את הפורום שלי, כתובת הפורום: www.Jerk.co.il ספקית הדומיין היא LiveDNS, תוקף הדומיין הוא עד: 04/11/2013 סטטיסטיקות הפורום, למעוניינים: נושאים: 30,268 | הודעות: 76,542 | משתמשים: 646 | מחוברים: 56 בנוסף לכך, יש איחסון לשנה מאת Build2You.com הכנסות: עד עכשיו יש הכנסה של 30 ש"ח מהצבת באנר ו300 ש"ח עד עכשיו מגוגל אדסנס. הפורום ברשת מהתאריך 12.12.2012. שימו ![]() * נא לא לתת ביקורות על תוכן אשכול זה או על דבר שקשור לפורום. תשלום אפשרי דרך PayPal בלבד. לפרטים נוספים אפשר לשאול פה בפרטי.
אני פה רק בשבילכם! מעוניין? צור איתי קשר במייל: maorddesign@walla.com או בסקייפ: maordvirdesigner Last edited by Maor Dvir; 22-05-13 at 12:34.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
- הקפצה.
פרטים נוספים ששכחתי לציין: » הפורום מגיע ללא רישיון הVB. » הפורום מקודם במילה "קהילת פורומים" וכרגע נמצא במקום ה2. » הPR של הפורום הוא 1. » לפורום יש תיכנות ייחודי. » כניסות דרך Extream Tracker: extremetracking.com/open?login=jerkgame מי שמעוניין לקבל גם גוגל אנלטיקס יקבל בפרטי. » המחיר הוא 1,200 ש"ח (גמיש במחיר).
אני פה רק בשבילכם! מעוניין? צור איתי קשר במייל: maorddesign@walla.com או בסקייפ: maordvirdesigner Last edited by Maor Dvir; 23-05-13 at 14:05.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|