![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש הצעה לאיחסון.
מחפש הצעה לאיחסון לאתר שלי אשר בקרוב אני מתכנן לעלות.
ההאתר יהיה בעל פוטנציאל לגדול לקהילה בינונית. נכון לעכשיו במידה והתחזיות שלי יהיו מעל המצופה אשמח לשמוע על שידרוג למיני שרת \ שרת פרטי.. נכון לעכשיו אין צורך. מה שאני מחפש נכון לעכשיו זה אחסון עם שטח של 10 ג'יגה. תעבורה חודשית ללא הגבלה \ עד 250 ג'יגה בחודש. מסדי מידע MYSQL ללא הגבלה (גודל כל מסד עד 500 מגה הגבלה עדיפות ללא הגבלה) אחסון דומיינים ללא הגבלה \ עד 10 לוח בקרה לא משנה לי. DA או CPANEL חשוב לי שהחברה תהייה בעלת מוניטין ומאגר לקוחות פעיל ומרוצה. תמיכה טכנית זמינה. זמינות השרת גבוה! שחברה תהייה רשומה ושתנפיק חשבוניות עבור השירותים. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
שרת כזה יעלה לך לא זול, האם אתה בטוח שאתה רוצה להתחיל משרת יעודי או וי פי אס? (מסד נתונים עד 500 מגה זה לרוב לא מתאים לאחסון שיתופי).
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
שימו לב לפרטים שאני אומר אתר יהיה קהילה בינונית... בעבר היה על שרת שיתופי ולא קרה כלום... אני ציינתי עד 500 מגה מסד זה נקודה מקסימלית לא אמור בשלב הראשון להגיע לרמה כזאת (הלוואי!
![]() לכן מראש לא מבקש שרת! בעבר קהילה הייתה פעילה עם המון הודעות בפורומים ולא הגיע ל 500 מגה.. אני בכוונה ציינתי את המספר הזה כמקסימלי... לשאלה הראשונה שנשאלה אין לי בעיה עם שרת בחו"ל אם יהיה לי אפשרות לבדוק מהירות תגובה לפני. ואם זה יספק אותי. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
http://www.qwaishosting.co.il/%D7%90...A8%D7%99%D7%9D להתחיל עם החבילה הבסיסית ביותר ולאט לאט לעבור לחבילה גדולה יותר, ובסופו של דבר לשרת ויפיאס(או יעודי).
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
I am root
|
![]() ציטוט:
בתור התחלה אין בעיה שתתחיל בחבילה שיתופית רגילה, וברגע שהאתר שלך תופס תאוצה תוכל לעבור לשרת וירטואלי, אני לא רואה מקום לשרת יעודי בכלל כאן , אלא אם כן יש לך מערכת *ממש* כבדה. אתה צודק ברמה של עלות\תועלת , עדיף לך להתחיל מאחסון שיתופי, ואחרי שאתה גודל כבר להשתדרג לשרת פרטי קטן. חבילת העסקים תתאים לך עד לגודל של 100MB למסד נתונים, ומשם כבר אפשר להשתדרג במידת הצורך : www.securehost.co.il/hosting.php לגבי שרת וירטואלי שאני ממליץ עליו במקום שרת יעודי, הנחת העבודה לאתר בסיסי היא כזו: 1. מתחילים משרת וירטואלי קטן יחסית. 2. מבצעים אופטמיזציה מלאה למערכת ההפעלה מול מערכת האתר. 3. מודדים שימוש בפועל של המערכת ( מפיקים גראפים של שימוש וסטטסטיקות בפועל ). 4. מחזקים את המפרט בהתאם לצורך של המערכת בפועל ( בין אם זכרון או CPU ). 5. משלמים על מה שצריך בפועל. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|