|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
בואו וספרו לנו "כיצד הכרתם" - המערכת, ואתם
משתמשים יקרים,
עקב..שיחה שנוצרה ביני לבין מנהל בשעות הללו (השעה רבע ל6 בבוקר), החלטתי לפתוח אשכול "כיצד הכרת את הוסטס?.." ספרו לנו כיצד הגעתם, הסיבה..ומתי, מקווה לשמוע חויות וסיבות מנומקות ויפות. -אלי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
חחחחחחחחחחחחחחחח אתה קורע אותי אלי
טוב אז ככה לפני 10 חודשים בערך עיצבתי את האתר הראשון שלי וגם מכרתי אותו צחי לוי באותה תקופה ואז הוא רשם עליי ביקורת והראה לי אותה אז ככה הגעתי להוסטס.
# 3 |
מ.תיכנות
|
לפני כ11 חודש, חודשים ספורים אחרי שהתחלתי תיכנות צד שרת, חיפשתי עזרה, חיפשתי בגוגל "תיכנות" בסוף מצאתי את הוסטס, ונרשמתי, אחרי זה בערך חודשיים לא התקרבתי בכלל [הייתי מכור לפרש] ואחרי זה חזרתי לפה סופית
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
קצת לא קשור, אבל למישהו יש מושג איך Fresh מקום ראשון בגוגל בכמעט 80% ממה שאני מחפש ?!
בגלל זה יש שם 200 מחוברים, 1000 אורחים . ושימו לב.. שאם תחפשו דברים מפורסמים ו-Fresh יהיה מקום ראשון .. להודעה שתכנסו אליה יהיה לפחות 35,000 ציפיות . |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
דרך רפי (K.Machine) ...מהוסטס הישן
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך!
|
לפני איזה שנה וחצי קיבלתי הודעה באיסיקיו על מישהו שפתח חברה ומחפש תומכים, אני אמרתי שאני מעוניין להיות תומך, קיצר הוא העביר אותי למישהו שיסביר ואנחנו נורא נקשרנו. לאחר כמה שבועות הוא אומר לי בו נקים חברה משלנו, אני החלטתי שזה רעיון טוב אבל לא כדאי עם שותף אלא לבד.
וכך level-serv נוצרה ד"א הוא זה שהראה לי את הוסטס ברגע ששאל אם הוא רוצה שנקים ביחד חברה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אסף overview הפנה אותי לפה..
(לא נראה לי שהוא יודע שזה אני..)
# 8 |
חבר פורום
|
לפני ככה 4-5 חודשים ראיתי איזה לינק לפוסט בסרבר של אקטסרב.. נירשמתי ומאז אני מכוררר [;
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני הכרתי את הפורום משחר בוחבוט (Joop)...
לפניי כשנתיים... |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אלמוג ( alm ) הביא לי את הכתובת לפה לפני כמה חודשים....(הרבה חודשים
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|