|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום,
אבקש לקבל ביקורת בונה על אתר קניות ברשת www.no-risk.co.il אשמח לביקורת לא רק על העמוד הראשי, אלה גם על עמודי המוצר. כמה נקודות:
כל דבר ניקח כמובן ברצינות כדי לשפר. אפשר להתייחס לעיצוב, לתוכן, ניווט, מיקום הדברים וכל דבר שעולה לכם בראש. תודה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
לא כל כך ברור באיזה מוצרים למכירה האתר מתמחה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
בזכות הקטגוריות והמוצרים שיש בעמוד הראשי אפשר להבין מהר מאד שמדובר במוצרי חשמל.
אנחנו לא רוצים להתמחות במוצרים ספציפיים, אלה בכל תחום מוצרי החשמל. כאן אציין כי אנחנו משקיעים בקידום הקטגוריות ועמודי המוצרים יותר מקידום העמוד הראשי. זאת כדי למשוך קהל יעד רלוונטי ישירות למוצרים שהוא מחפש. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
בצד שמאל יש את סל הקניות וכשיורדים למטה הוא אמור לבוא אחריך אבל שאתה יודע ממש למטה הוא נעלם פשוט , ואל תגיד לי שזה אמור להיות ככה ...
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
היצע המוצרים דל מדי לטעמי.
ואכן סל הקניות בצד שמאל נעלם בשלב כלשהו. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תודה על ההערה. העניין של סל הקניות הועבר לטיפול.
לגבי היצע המוצרים, נשקיע יותר בהוספת מוצרים חדשים כדי להגדיל את ההיצע. יחד עם זאת, הכוונה להציג איכות ולא כמות של מוצרים. Last edited by NewsLast; 06-01-13 at 12:52.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
לא אהבתי את החלק העליון.. בחירת צבעים גרועה, אבל אהבתי מאוד את התפריט מוצרים.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני רוצה לציין בביקורת על האתר כמה נקודות חשובות:
1. אני חושב שהאתר מאוד מאוד נוח לגולש. 2. הזמינות והשירות שניתן באמצעות הצ'ט הוא מצויין, יש לתת לזה במה גדולה יותר מהבאנר הקטן בפינה. 3. האתר ריק, מעט מידי מוצרים, חבל. 4. מה הולך עם פרסום? האתר קיים כמעט שנה .... |
![]() |
![]() |
# 9 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בחלק העליון, לא אהבת את הבאנר הגדול או הלוגו? או שניהם? ציטוט:
לגבי המוצרים, כאמור נדאג להשקיע יותר בהוספה של מוצרים חדשים. לגבי הפרסום, הוא מגיע בעיקר מקידום בגוגל ומזאפ. בזכות תוכן איכותי באתר הצלחנו להגיע למקומות גבוהים בגוגל בביטויים כגון "דיבורית לרכב", "מחשביזיה", " מחשב נייד מומלץ" ועוד עשרות ביטויים. |
||
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
לא מספיק מקצועי בעיניי.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|