|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אתר נעלם מגוגל במילת חיפוש העיקרית שלו.
שלום,
אני מקדם במהלך החודשים האחרונים אתר תחת הביטוי "הגדלת חזה", האתר הגיע לעמוד שני בגוגל והיה יציב שם תקופה של חודש בערך. לפני כמה ימים ביצעתי שינוי של הMETA באתר, ומאז הפעם האחרונה שגוגל סרק את האתר האתר נעלם לחלוטין מגוגל תחת הביטוי "הגדלת חזה", אבל במילים אחרות הוא כן מופיע. ב webmaster tools, הכל תקין, ולא אותרו שגיאות. האם יכול להיות שגוגל השעה את האתר רק תחת מילת הביטוי הזו? תודה!
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אתה בעיה ב2 אתרים שלי שאני מקדם(באותה תקופת זמן).
האם רוב הלינקים הם באותה מילת מפתח? ורובם מפוטרים וסיידבארים?
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
כן, רוב הלינקים הם על הביטוי "הגדלת חזה", אבל לא קידמתי בצורה מוגזמת ולא ביצעתי ספאם.
כל לינק יצא מאמר מסודר או החלפת קישורים. מה יכולה להיות הסיבה לדבר כזה?
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כלל הקישורים שבנית הם מאתרי מאמרים או קישורי פוטר למיניהם. בין היתר יש אחוז מאוד גבוה של אנקור מדויק גם באתר בעצמו, מה שלרוב יכול להסביר פגיעת אלגוריתם על האתר. יש לך כאן מאמר שבסיכומו תוכל להבין למה אני מתכוון http://seo.d-biz.co.il/apage/110966.php |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אבל אם האתר היה מושעה, לא הייתי מוצא אותו במילות מפתח אחרות. לא כך ?
# 6 |
חבר בקהילה
|
לא, ברגע שגוגל מבחין באובר אופטימיזציה(במקרה שלך) הוא גם יכול להשפיע על מילות מפתח מסוימות ולא על כלל התנועה לאתר
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
יש פיתרון למצב כזה?
# 8 |
חבר בקהילה
|
ישנו פתרון אך הוא דורש בדיקת נתונים אנליטים של האתר ופעולות נוספות שדי איאפשר לפרט בהודעת פורום.
הסיבה שעבורה הוספתי את הקישור בתחילת השרשור היא בשביל שתעיין בפתרון מה שלא נראה שעשית. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
הפתרון שלהם היה להחליף דומיין ולהתחיל את הקידום מהתחלה, זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות.
# 10 |
חבר מתקדם
|
פשוט תמשיך לקדם את האתר ולתת לו קישורים מגוונים, ללא ספק שעוד ~חודש האתר שלך יחזור לעצמו.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|