![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש | אירוח אתר.
שלום רב,
אני מחפש חבילת אירוח אתרים עבור אתר יחסית גדול מבחינת תעבורה, באתר יש בכל רגע נתון 30~70 גולשים אונליין (יש לקחת זאת בחשבון). יש צורך ב: אבטחת DDOS - הכי חשוב! שטח דיסק: 250MB. תעבורה: 35GB חודשי. דומיין: 1 מסדי נתונים: 2 UPTIME - לפחות 99% יש כאן עסקים רבים שמעוניינים לפרסם את עצמם, אך אני מבקש מכל עסק להזכיר את אבטחת הDDOS שקיימת בשרתיו, חברות ללא אבטחת DDOS טובה, לא להציע בבקשה כי זה לא רלוונטי.
# 2 |
עסק רשום [?]
|
דיסק: 4גיגה
כל השאר ללא הגבלה פאנל ניהול דיירקט אדמין כולל הגנת דדוס עד 4 גיגה. מחיר חודשי: 8$
# 4 |
עסק רשום [?]
|
מיכאל אני לא יודע איזה סוג של התקפות יש לך ועד כמה גיגה, נוכל לנסות ולבדוק איתך אם באמת ההגנה שלנו מספיקה(עד 8גיגה).
החבילות באתר: אחסון אתרים.
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אשמח להצעות נוספות.
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]()
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
את האמת, המון אנשים מתקיפים שרתים מהמחשב הפרטי שלהם בבית(בישראל) ואני גם בטוח משרתים ישראליים.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|