|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 831 |
הוסטסניון
|
"צום קל לכל חברי הוסטס וגמר חתימה טובה"
שימו לב
מנהל ראשי בדימוס
|
בקשר להצעה על פורום דיבורים, פנה אל מנהלי הפורום.
בקשר לדיווח על ה-"צום קל.." זה יטופל בקרוב. |
![]() |
# 833 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אפשר לכתוב ביקורת על אור המנהל של LightServ (אני לא לקוח שלו אך הוא מחייב אותי לקנות משהו ואני רוצה לרשום ביקורת במטרה שיפסיק
Last edited by Eagle; 04-10-06 at 15:27.. |
![]() |
# 834 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לא רושמים את הביקורת במטרה שיפסיק, אם אתה רוצה להעביר ביקורת על התייחסתו כלפייך כלקוח אתה מוזמן.
לעוד פרטים פנה אל מנהלי הפורום (ביקורות והמלצות). |
![]() |
# 835 |
Permanently Banned
|
יש לי 2 שאלות:
1. נגיד ואני רוצה לעזוב את החברה שעכשיו אני תחתה עסק מורשה ולעבור לחברה אחרת תחת עסק מורשה איך אני עושה את זה? 2. לאן אשכול השירים בפורום דיבורים נעלם? :| |
![]() |
# 836 |
מנהל ראשי בדימוס
|
1. אתה מבקש מבעל החברה שאליה אתה עובר לשלוח אישור לגבייך שהוא מעוניין בלצרף אותך תחת עובדי חברתו.
2. אשכול השירים ירד. |
![]() |
# 837 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ערעור על אזהרה ותלונה על YsTyle
עריכה ע"י אלמוג:
9. ביקורת על המנהלים ותפקודם: המנהלים אוכפים את החוקים שהוגדרו על ידי האדמין. זה התפקיד שלהם. מותר להם להוסיף חוקים נוספים לפי הצורך. כל המנהלים הם בני אדם והם משתמשים קודם ומנהלים אחר כך, ולטעות מותר גם למשתמשים וגם למנהלים (כן, אפילו לאדמין מותר לטעות לפעמים). השיקול לפעולות כאלה ואחרות הוא בידיי המנהלים. אם מנהל פעל בדרך שפגעה במשתמש שלא לצורך, או חלה טעות, אזי ניתן לפנות לאדמין לבקשת ערעור על החלטת המנהל. אם הבקשה תהיה מוצדקת, הערעור יתקבל והמקרה יבוטל ויתוקן. אם הבקשה לא תהיה מוצדקת, תרשם הערה לגבי המערער לגבי התנהגותו בעתיד. מדי פעם בפעם, יתקיים שאלון מטעם האדמין שיבקש מהמשתמשים לבטא את שביעות רצונם או שביעות רצונם מתפקוד המנהלים בפורומים. נלקח מתוך חוקי הפורום הרישמיים בפורום חוקים באשכול הבא: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=715 פעם הבאה זו תהיה השעיה ליומיים! |
![]() |
# 838 |
מנהל ראשי בדימוס
|
טופלת.
|
![]() |
# 839 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
סליחה* עריכה:
למה השעייה לצמיתות? |