![]() |
# 61 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הרי שום דבר בתהליך לא בוער.. וגם אפשר להכין תבשילים כל עוד זה על כיריים חשמליות...? ולסוע על מכונית חשמלית.. אגב, התגובה היא צינית ובכוונה ברמה נמוכה...כדי שתבין את החוסר חשיבות והיגיון בתגובה שלך.. |
|
![]() |
![]() |
# 62 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
אני צם,אתה לא רוצה לצום? זכותך המלאה,מדינה דמוקרטית ויש ליחיד זכות לעשות ככל העולה על רוחו(כמובן אם זה לא נוגד את חוקי המדינה אבל אין שום חוק שמחייב לום)-לכן אל תצום אם אתה לא רוצה נכון שמנורה זה לא ממש כמו הדלקת אש אבל זה נחשב בשפת חז"ל "תולדה" זה סוג של ההבערת אש לכן נאסר,לגבי פלורוסנט ,לא בדקתי את נושא הפלורוסנט אבל אם כ"כ חשוב לך אני מוכן לבדוק לך את זה לתת לך הוכחה שחז"ל לא היו שרלטנים? תוכל לראות הרבה מאמרים ומחקרים של המדע המודרני שהופיע בחז"ל מאות עד אלפי שנים קודם ככה ששרלטנים הם לא היו Last edited by נריה; 07-10-08 at 18:11.. |
||
![]() |
![]() |
# 63 |
חבר בקהילה
|
צם ונראה לי שאלך לבית כנסת רק בערב יום כיפור.
איך להעביר את הזמן? אחרי בית כנסת בערב להסתובב עם חברים עד שעה מאוחרת, לחזור הבייתה ולישון, רק לישון עד שיוצאת הצום ואם לא מצליח, אז סתם להסתכל מהחלון..=] |
![]() |
![]() |
# 64 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לדעתי בלי קשר יום כיפור צריך לסגור את הכבישים אבל אם לא היו אמבולנסים זה היה יותר אפשרי. אני לא מבין איפה ראית שסגרו כבישים? אולי רק בשכונות יהודיות.
![]() |
# 65 | |
Авторитет
|
לא צם.. לא מבין גם את הקטע שללכת מכות כל השנה, לגנוב, לעשות חטאים וביום אחד ללבוש כיפה ולשכוח מהכל.
![]()
![]() |
![]() |
# 66 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
דבר שני, אני לא איזה רב או משהו כזה, אני פשוט עד היום דיי התעניינתי בדת, אז אני יודע +- ממה באים הדברים.. תראה אני לא מבין בפרשנות ובהלכות ב 100%, אבל יש כאן עובדות, ולפי מה שאתה אמר נראה לי נכון ובסדר שמי שמקבל אנרגיית שמש או משהו כזה יוכל להשתמש בה... אבל באמת זה דיון חסר משמעות, רק עם מישהו שמבין בדינים ובהלכה ב 100 אחוז, יגיב פה, אז נדע, עד אז אנחנו סתם טוחנים מים, וסתם מדברים על פה היגיון ומידע מועט... ובאמת תראה, אני בטוח שלא טעיתי במה שאמרתי, אבל אם כן, אז מה שנקרא, קטונתי, אני אשמח לדעת יותר ממישהו שיותר מבין.. ערב מעולה, |
|
![]() |
![]() |
# 67 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 68 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא שאני מזלזל או משהו, אבל זה נשמע לי ממש ממש מוזר, הרי חז"ל וכל השאר, לא ידעו בכלל מה זה לסגור מעגל חשמלי, אני מאמין שיש לזה הגדרה שונה לחלוטין. |
|
![]() |
![]() |
# 69 |
חבר וותיק
|
חד וחלק, כן.
|
![]() |
![]() |
# 70 |
הוסטסניון