|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
WBD.co.il
|
ALM תעשה לי טובה, הם לא עושים דווקא הם רוצים לצעוד בגאווה בעיר הבירה שלהם.
יש פה בעיר שאני חי בה המון צעדות של חרדים שבאים עם שלטים כתומים ועושים חתיכת רעש ובאמצע הלילה יש פה חרדים שצועקים את השירים שהם כ"כ אוהבים(12 בלילה!) אני אגרש אותם להבא, למה דווקא פה הם צועקים נחמן מאומן? החרדים הורסים פשוט את המדינה, הקיצונים שבהם הורסים לכולנו את החיים. החרדים צריכים להבין שהם חיים במדינה ריבונית עכשיו, הם לא יכולים לקבוע לכל אחד מה לעשות, הם לא יכולים לכפות על אחרים, ואיך זה שאנשים שלא מאמינים בקיום המדינה שולטים בנו? רובם לא משרתים בצבא, הצבא שלנו(רובו חילוני) כבש את ירושלים, מה החרדים מתנחלים לנו שם ומנהלים לנו את העיר בירה?? שישרתו קודם בצבא, שיגנו על המדינה כמו שאנו מגינים ואז יהיה להם לפחות זכות דיבור! אנשים נהרגים בשביל שהם ירוויחו המון כסף על חשבון המיסים שלנו ויחיו חיים מאושרים. אחרי שהם יתחילו קצת קצת לעזור למדינה אני אשמח לשמוע נחמן מאומן, עד אז נחמן מאומן בשבילי זה נחמן החרמן. BYTE, אמרת שהם חיים כבר בתקופת תורת משה לא? אז שיחזרו לתקופה ההיא באמת ולא יעשו את עצמם מאמינים גדולים, גם בקהילה שלהם יש גאים, אנסים, טרוריסטים(סתכל בוואלה..), ואנשים שמדליקים חשמל בשבת ורק קוראים לעצמם דתיים. Last edited by Pavel; 21-06-07 at 15:39.. |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ככה שבסופו של העניין, החרדים הם אלו שעולים לנו כסף. אלמוג, כמו שהראתי לך, למשטרה היו סיבות... במצעדים/הפגנות המילה היא של המשטרה...היא אומרת לא, אז לא..היא אומרת כן, אז כן. |
|
![]() |
# 3 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
זאת דוגמה. החרדים לא מעניינים אותי כי אין להם מקום החלטה כאן, אין להם מקום החלטה לשפוט את אותו אדם ששונה מאשר הם (הם לא יכולים לקרוא לו חולה נפש). זה שהם לא ישתנו זאת הבעיה, מדינת ישראל היא מדינה של אוכ' X ואוכ' Y וגם אוכ' Z ולא משנה כרגע אם אחד מהם היא קטנה, אחת מהם חושבת אחרת או אחת מהם פעולת לפי נורמות אחרות (הינה התשובה שלך למה זה כן נורמות), משנה שיש אוכ' שרוצה לעשות מצעד (כמו למשל שלחרדים יש ימים מיוחדים) וכל עוד זה לא פוגע באחר - מותר להם לעשות את זה. אני לא מכיר את האוכלוסיה הגאה, אין לי גם קשר עם האוכלוסיה החרדית, אני סה"כ מגיב לפי איך שמדינת ישראל רואה את זה חוקתית או מערכתית. לא מקובל על החרדים? יש הרבה דברים שלא מקובלים עליי, אבל אני והם כאזרחים ישראלים נקבל אותם. (לטוב ולרע) אני לא פוסל שהעיר ת"א זה לא מקום טוב לעשות את המצעד, אני לא פוסל שאפשר למנוע את הקטטה, אני בכלל לא חושב שהמצעד הזה זה משהו שיכול לעזור לקהילה שלהם. אבל לא שואלים אותי מה אני חושב, עובדים לפי "מערכת" שבה יש חוקים. לא שואלים גם אותך מה אתה חושב, עובדים לפי חוקי מדינת ישראל. לא שואלים גם את החרדים מהם חושבים, כל עוד זה לא עובר על שום חוק, הם יכולים להתפוצץ, להרוג, לחבל, הם אלו שבעצם יקראו החולים. |
|
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
טוב מיצינו את הנושא, נעול.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|