|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
אבל אתם עדיין אל הבנת, לא ירד לי זמן מהריסיילר עדיין נשאר לי 4 חודשים אז אם אני יעשה חשבון של 230 כפול 4 זה 920 שקל אב לא ביקשתי 920 אלה 600 שקל |
|
![]() |
# 62 |
הוסטסניון
|
אבישי אתה טועה הוא היה אמור לשלם לו ל 4 חודשים 700 ! והוא שילם 600 משמע אומר 150 לחודש אבל זה יצא לו 300 שקל !
אבל מצד שני הוא אמר שהוא היה חודשיים על השרת כבר ! אבל הפיצוי הוא קיבל ... על פיצוי לא משלמים זה דבר שמקבלים בחינם ! זה יוצא שהוא אמור לקבל 150 שקל ! עריכה : סטורינג אתה בא לרמות ? אמרת ששילמת לו 600 ! פתאום 700 ? |
![]() |
# 63 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
החבילה שקניתי עולה 700 שקל ל3 חודשים שילמתי לו 600 והייתי אמור לשלוח עוד 100 ועדיין לא שלחתי היה עיקוב של השרת וקיבלתי פיצוי של חודש אז אמור להיות לי 4 חודשים בעיקרון זה שהייתי חודש וחצי על השרת לא אומר כלום לי ולאליהו יש הסכם שרק אני והוא יודעים ואף אחד פה לא יודע שלפי ההסכם לא התחיל לי החשבון של הריסיילר, אתם יכולים לראות באחת מהתגובות של אליהו שהוא אומר שנשאר לי 4 חודשים אז אל תכתבו מה שאתם לא יודעים |
|
![]() |
# 64 |
מנהל ראשי
|
אם נסדר את הדברים:
1. קנית חבילה שעולה 700 ש"ח ל-3 חודשים (233 ש"ח לחודש). 2. בפועל שילמת 600 ש"ח ל-3 חודשים (200 ש"ח לחודש) 3. קיבלת פיצוי בצורת אכסון למשך חודש. עד כאן בסדר? יופי. אז עוד סדר בדברים: 1. זה שקיבלת פיצוי של חודש לא אומר ששילמת על חודש נוסף, הדבר אומר סה"כ שבתום התקופה המשולמת (3 חודשים, 700 ש"ח) תקבל חודש נוסף "חינם". למה בסוף התקופה המשולמת? כי כך מקובל. 2. השתמשת בפועל בריסלר (אם בשמחה ואם שלא בשמחה) במשך כחודש וחצי, עלות חודש וחצי לפי החישוב שעשינו (700 ש"ח ל-3 חודשים) היא 350 ש"ח (מחיר לחודש 233.3 + מחיר לחצי חודש 116.6). משמע, במידה ומגיע לך פיצוי, הוא על סכום של 250 שקלים (על פי חישוב של 600 ש"ח שהתקבלו ממך בפועל, מינוס 350 ש"ח של אכסון שבוצע בפועל). והכול אגב, עם נתונים שאתה סיפקת. |
![]() |
# 65 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 66 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אתה שילמת 700 ש"ח ל3 חודשים (כאשר יש לך להוסיף עוד 100 ש"ח מאחר ושילמת רק 600 ש"ח), היית חודש וחצי (זאת אומרת חצי - 3 חלקי 2 = 1.5). חצי מהזמן= חצי מהכסף - 700 חלקי 2 = 350. עכשיו נחשב כמה נשאר לך- 700-350=250. אז אתה אמור לקבל - 250 ש"ח + חודש אירוח ריסלייר חינם בדרים סרב (הפיצוי). *אני לא לצד אף אחד, רק עוזר בהבנת החישוב ![]()
# 67 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בחור אתה ממש לא חכם, אתה לא מבין שהיה לו הכסם?! כל אחד כותב את זה כל הזמן אלוהים ישמור... |
|
![]() |
# 69 |
מנהל ראשי
|
אז למה קיבינימט אתם מערבים את הפורום בנושא?
המילה שלך נגד המילה שלו, כשתחליטו, תחזרו לספר. וכמובן, בהצלחה בפתרון ה.."משבר". |
![]() |
# 70 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|