|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
לפעמים עדיף לפעמים לא, הרי מתישהו הם יגלו עדיף שזה יגיע ממך. אישית, שהתחלתי לעשן (לא משנה עם נרגילה או סיגריות) אמרתי להורים שלי, הרי אין משהו בסוף שהורים יכולים לעשות כדי לעצור את הילד והמחשבה שאני עושה את זה מאחורי הגב שלהם הציקה לי. רק חבל שאז לא הקשבתי להם- היום לא הייתי צריך לעבור את התהליך הזה...
![]() |
# 62 |
חבר מתקדם
|
איזה אשכול מדובר...
תקשיבו, מי שרוצה להרוס לעצמו את הבריאות, בתאבון. אומנם מרגיע אבל שימו לב למילה, מרגיע-רגע. זה עובר והורס אותך אולי תחשבו לחזור בתשובה זה יותר מרגיע תאמינו לי. אני לא מעשן, אומנם בן 16.5 אבל הציעו לי ויש לי כאלה חברים, גם נרגילה וגם סיגריות. שלא לדבר על הכסף שמתבזבז על זה כל חודש, אני לא מבין מאיפה לחברים שלי יש כסף לזה. |
![]() |
![]() |
# 63 |
תודה על תרומתך.
|
מטעויות לומדים.
עזבו את זה זה התחיל מגל מחקרי סיגריות סבבה? אז צעירים מעשנים יותר נרגילות, אויש שיט מה נעשה שיפסיקו להשתמש בגועל נפש הזה יש לי רעיון!! נרגילה זה כמו חצי סיגריה!! שיט... אנשים עדיין מעשנים נרגילה... נו טוב... נרגילה זה כמו סיגריה אחת! עדיין!??! דיי נווו... נרגילה זה כמו 3 סיגריות בו זמנית ללא פילטר..... עדיין?! נו טוב נרגילה אחת = מוות וגהנום עזבו אותנו בשקט, שאני ימות מתי שבא לי ואיך שבא לי מצידי יהיה מחנק עשן נרגילה בריאות... אגב... לדבר בטלפון סלולרי אסור אתה תגמור באקים בסוף עם כל הקרינה, ואני בטוח שאתה מחזיק אחד כנ"ל להיות ליד אנטנות ועמודי חשמל מרכזיים עם קרינה... עשן של מכוניות? מפעלים? שריפת פלסטיק פה ושם במדורות? ואולי פשוט תסתמו תתחת של הכבשים שיפסיקו להפליץ ולעשות חור באוזון.
# 64 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
ואתה קצת מגזים עם העניין של לעבור את גיל 10 בלי לנסות. כל מי שלי יצא לדבר איתו על העניין היה בשוק שלי נתנו לעשן בגיל כזה למרות שזה ב"פיקוח הורים", וזה ממש בקטנה. לא יצא לי להכיר מישהו לפחות שעישן בכזה גיל נרגילה, למרות שמיום ליום יוצא לי לראות ילדים מעשנים סיגריות בגיל כל כך צעיר, שזה כבר די עצוב. לא משנה, שהאחרים ימשיכו בוויכוח.. שכל אחד יעשה מה שבא לו, ושאת המחקרים ישאירו למי שזה באמת מעניין אותו...ז"א אף אחד.
![]() |
# 65 | |||
Rar.co.il
|
ציטוט:
אולי עוד כמה שנים אתה תהיה כמו במצב שאני לאט לאט מתחיל לצאת ממנו ואז באמת תסבול מהטעות שלך- אני ממש מאחל שזה לא יקרה לך. ציטוט:
חחח זה פשוט מצחיק אותי כי הדיבור שלכם הוא מילה במילה מה שאני אמרתי בגיל 15-17, חח העולם הזה לעולם לא ישתנה... כמו שאמרתי, עוזב...תהנה חבוב עישון זה כיף, אני מקווה שתפסיק לפני שתגלה שזה כיף עד גיל ומצב מסויים ![]() ציטוט:
נכון, מיום ליום הילדים הקטנים מדרדרים ואני צופה אנושות עם מחלות רבות עוד 40-50 שנה. אחד הדברים שלא מובן לאנשים הוא "איך כל המבוגרים (אבא, אמא סבתא סבא דוד דודה הרב כדורי ![]() בואו נגיד שמעשן שמתגורר בחיפה למשל נמצא בסיכון הרבה יותר גבוה ממעשן שגר בירושלים. שוב- בכל זאת, תהנו! מכור לניקוטין בא לתת לכם עצות ![]() ותזכורת אחרונה מההודעה הקודמת: לכל מעשני הנרגילה שלא פותחים ראשים בבית בקביעות (כל יום)- ההודעות שלי כלל לא מופנות אליכם. מי שמעשן עם החברה ו/או מעשן פעם בכמה זמן לא נחשב כאדם מעשן מבחינתי ולכן אם אתם כאלה, לא צריך לתקוף אותי- אני לא מדבר עליכם.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|