![]() |
# 51 |
חבר וותיק
|
הנחש שאני יבין מה אתה רוצה? לחיות איתם בהרמוניה? בחיים לא יקרה. זה אנחנו או הם, בחיים לא יהיה באמצע.
# 52 |
חבר וותיק
|
KingSnake נניח ובאמת הם היו ארגוני טרור האצ"ל והלח"י וההגנה, האם זה באמת נותן לחמאס את הלגיטימציה לעשות את מה שהוא עושה עכשיו? האם זה אומר שאנחנו צריכים להתקפל ולהחזיר תמדנה לבריטים ולערבים ולהתפזר שוב בגולה עד שיגיעו להסכם?
בחייאת אתה חי פה רק בזכות האנשים האלה, ואם המעשים שלהם כל כך מזוויעים אותך אז לך תטוס לקנדה או משהו...
# 53 |
חבר על
|
KingSnake אני מוותר, אין לי כח להסביר לך,
שתלמד היסטוריה ב' אתה תבין על מה אני מדבר. המטרה לא היתה לתקוף אזרחים (נפגעו אזרחים, אבל זו לא המטרה), הם פעלו כנגד הבריטים. בכל מקרה, אני מאוד שמח שהרוב במדינה לא חושב כמוך, ושדווקא בחודשים האחרונים הימין מתחזק (אל תתפלא אם בעוד מס' שנים תיהיה ממשלה ימנית-קיצונית), ולדעתי ? רק ממשלה כזו תצליח למגר את הפעולות החולניות שהם עושים.
# 54 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא יודע מה אתם חושבים, לדעתי זה כבר יעבור את הגבול, וזה יהיה נורא. |
|
![]() |
![]() |
# 55 |
חסום
|
ענק!
|
![]() |
![]() |
# 56 |
חבר וותיק
|
צריך להתנהג כמו המדינות השכנות שלנו אחרת אנחנו ניכחד. בשביל זה צריך ימין קיצוני בשילטון ובשביל זה יש את ליברמן.
אם הייתה לי זכות הצבעה הייתי מצביע לו ללא ספק! |
![]() |
![]() |
# 57 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
חכה לתיכון ואז תבוא לספר לנו עובדות. |
|
![]() |
![]() |
# 58 | ||||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה הורג אותי, אתה יודע? על סמך מה קבעת את זה? בעצם אני יודע על סמך מה- על סמך תעמולה פוליטית בשם "עופרת יצוקה". ציטוט:
רק הראיתי שאין כל הבדל בין החמאס לבין התנועות היהודיות, אותה מטרה ואותם אמצעים להשגתה. ולא, זה לא אומר שצריך להתקפל. זה אומר שצריך להחזיר חלק מהשטחים לרשות הפלשטינים ולסייע בהקמת מדינה פלשטינית. ציטוט:
ויש לך הרבה מה להתפלא, נכון שהימין הקיצוני מתחזק. אבל זה לא על חשבון השמאל, זה על חשבון הימין-מרכז. קשה לך לעכל עשרות אלפי מפגינים בעשרות הפגנות שמאל? ציטוט:
התהליך התחיל כבר לפני 40 שנה. יש כאלה שכבר אומרים שהוא בעיצומו. לצערי, אחרי הבחירות הקרובות, סביר מאוד שהשואה הפלשטינית תצבור תאוצה. מזל שאין לך... |
||||
![]() |
![]() |
# 59 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
שואה פלסטינית? |
||
![]() |
![]() |