|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
היום עשו לנו הרצה על זה...
למרות הכל אני עדין ממשיך לנרגל ![]() מה שכן אני לא נותן לילדים לנסות, לא בגלל שאני דואג להם.. חבל על הטעם חח.. |
![]() |
![]() |
# 52 |
Permanently Banned
|
לא נכון הכל בולשיט
אני בא אליך כאחד שלא מעשן ממש אומר לך שזה פשוט בולשיט כל המחקרים האלה נרגילה זה מזיק, לא כמו סיגריה תחשוב על זה ככה, נרגילה מזיק כמו סיגריה אבל לא ממכר(אין ניקוטין) איפה הפיגור? אין ניקוטין בנרגילה, הסיכון כבר הופחת - מה שאומר שזה חרטא. |
![]() |
![]() |
# 53 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() בפעם הבאה שאתה יושב לך ופותח ראש, תסתכל על הקופסאת "אל - נחלה" שלך ותראה מה רשום. |
|
![]() |
![]() |
# 54 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מעשן נרגילה ביגלל שזה כיף וזה טעים
בסיגריות אני לא יגע כי זה מגעיל וזה ממכר אם הייתי מעשן סיגריות והייתי מתמקר הייתי שובר קירות בישביל לעשן סיגריה בנרגילה מחכים ליום שישי (כל עוד זה לא בחופש) ומעשנים זה מזיק יותר כי יכולים לעשן יותר נרגילה (מעשנים יותר זמן) Last edited by Ori The Man; 16-10-06 at 15:17.. |
![]() |
![]() |
# 55 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 56 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אם מעשנים נרגילה מעשנים בטעם וזאת אומרת:"
רק במועדי חג כמו ימי הולדת, אירועים, חגיחם למיניהם... כל שאר העישונים צריכים לבוא פעם ב... כלומר מידי פעם לשבת עם חברים ולעשן, לא יותר מזה. |
![]() |
![]() |
# 57 | ||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
נכון, תמיד צריך להתנסות בחיים וללמוד מהטעויות. אמרתי לT לעשן סיגריה? לא, אני דווקא מציע לכל בנאדם לעשן לפחות קופסא בחיים, לשתות כמה פעמים וכו... רק כדי שידע שהוא התנסה. אבל להגיע למצב של התמכרות? זאת כבר טעות שקשה לצאת ממנה. לפעמים בגיל 15-18 אתה לא יודע מה נכון (ושאף אחד לא יגיד שאני טועה כי זה לא שגדלתי בתקופה שונה משלכם) אז וכדאי ללמוד מטעויות של אחרים כדי שאתה לא תחיה בטעות. ציטוט:
לא, הפעם הראשונה שמעשנים בארצנו היא לא ההתחלה (לפחות לדעתי), אנו גדלים בסביבת ארצות ערב (ובכלל, סביבה מזרת תיכונית) כך שכמעט אף ילד (לפחות לא שאני מכיר) עבר את גיל 10 בלי לנסות נרגילה פעם אחת... ההתחלה היא בעצם הפעם שאתה מעשן ויש לך את האפשרות להמשיך - תסכים איתי שבגיל 7-8 לא יכולת לפתוח ראש כל יום. ואם אתה אומר שאתה מעשן רק פעם בשבוע ולפעמים יותר בטח שאתה לא ניכנס לרשימה שעבורם אמרתי את המשפט: ציטוט:
ובכלל, שעכשיו אני רואה את את תגובות של כמה פה שאמרו "כיף לי לעשן נרגילה עם החברה" או דברים בסגנון שכוללים את ה"חברה". אתם לא מעשנים בבית לבד סתם פעם ביום לפחות? אז אל תתייחסו לתגובות שלי, הם לא מיועדות אליכם. שאני אומר עישון (נרגילה) אני מדבר על לבד, פעם ביום או יותר- לעשן עם החברה זה בשביל הכיף, אך אדם כזה אי אפשר להחשיב כמעשן. ציטוט:
![]() |
# 58 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני יודע שאם שאני יתמכר זה לא יהייה טוב ואני לא יצליח להיגמל אבל נרגילה אין לי בעיה להפסיק בזמן רגיל (שיש בית ספר וכו') ואין חופשים אני מעשן פעם בשבוע (יום ששי בערב) וזהו בזמן חופשים כימעט כל יום חחח |
|
![]() |
![]() |
# 59 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
בנרגילה ההתמכרות היא לא לחומר אלא להרגל (בדר"כ), כבר רגילים שבא יום ככה וככה בשעה ככה וככה וצריך לפתוח ראש.
![]() |
# 60 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הדבר היחיד שלא טוב שההורים שלי לא יודעים על זה ולא ניראה לי שכדאי שהם ידעו |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|