|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אני עד לא מזמן החזקתי ברשיון למערכת vBulletin, אני אישית מעדיף את הInvision Power Board שלי! מערכת מתקדמת בהרבה. |
|
![]() |
![]() |
# 52 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 53 |
משתמש - היכל התהילה
|
הקמתי לכם מערכת חמודה.
![]() מערכת הפורומים. פרטים להתחברות:
נושא ראשוני (מומלץ לקרוא). מחר בחצות המערכת תסגר. |
![]() |
![]() |
# 54 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם קונים ריישיון למערכת הזו כמה זמן תמיכה יש לי והאם קיים בכלל תרגום עברי לזה או שצריך לתרגם? נ.ב אתה קנית רישיון? Last edited by Opacity; 07-07-06 at 01:24.. |
|
![]() |
![]() |
# 60 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ורשיון Lifetime כבר שנים לא זמין, כלומר הבחירה הכי טובה שלך היא רשיון Perpetual שמאפשר לך לקבל שדרוגים ועדכוני אבטחה לכל החיים + תמיכה כוללת (צ'אט חי, "כרטיסי" עזרה, פקס, טל' וכו'...) לשנה (חידוש תמיכה עולה 30$). אחד היתרונות הבולטים בהחזקת רשיון הוא רכישת רישיונות נוספים בזול! אני מכיר לקוחות אחרים שמריצים מספר אתרים (כל שנה פותחים אתר), אז הם משלמים מחיר מלא של רשיון Yearly (שנתי) שלא יקר בכלל, ובסוף השנה (לא מקבלים יותר תמיכה ושדרוגים) הם קונים רשיון שנתי נוסף (תזכור עכשיו יש להם הנחה) לאתר חדש ומשתמשים בתמיכה ובשדרוגים שלו! ![]() יש מספר רב של "קומבינות", אבל מה שבאמת אמור למשוך אותך היא המערכת המתקדמת! כמו ששמת לב היא מתקדמת מאוד (לעומת מה שרוב האנשים חושבים)! משהו נוסף שאני לא בטוח שראית הוא האפשרות ליצור "פונקציה" משלך בלוח הבקרה, כלומר ליצור פעולה מנהלית משלך ע"י שימוש בסקריפט/הגדרות מוכנות/שילוב הגדרות קיימות וכו'... בקשר לתרגום, ב2.1.6 יש אפשרות לתרגם את המערכת ע"י שימוש בלוח הבקרה (ניהול שפות). אם אתה חושב שמדובר ביותר מדי עבודה אני מוכן "לארגן" החלפה של התרגום שלי (חשוב לציין שעדיין לא 100% מושלם מכוון שכמעט כל גרסא יש פונקציות נוספות לתרגם) תמורת משהו מפתה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|