|
|
|
|
# 1 |
|
חבר וותיק
|
הOBJECT ORIENTED היה קל ברמות מטורפות (שאלות 20-24 אחרונות בספר)
והעיצוב (4 שאלות ראשונות) היו גם קלות בחרתי את השאלת רקורסיה בהתחלה עם SOD1 וSOD2 את השאלה בהתחלה עם הLIST גם בחרתי הייתה קלה בOBJECT ORIENTED בחרתי את השאלה עם המחלקות RIDE, ATTRACTION והשלישית ברח לי השם שלה ממ ואני לא זוכר איזה עוד שאלה בחרתי היה קל מאוד בגרות נחמדה (: אני דיי מרוצה יש לי כנראה 97-100 אני מקווה שלא יורידו לי כי השתמשתי בKEYWORD אז (AS) ואין לי מושג אם זה מאושר S: מישהו יודע אם אפשר להשתמש בAS בבגרות כדי לוודא CASTING בלי אקספשנס?
|
# 2 |
|
חבר וותיק
|
אז מסתבר שאני היחיד שניגש לOBJECT ORIENTED?
|
# 3 |
|
חבר בקהילה
|
גם אני עשיתי מונחה עצמים
|
|
|
|
# 4 |
|
חבר מתקדם
|
כוס עמק
![]() הלך לי חרא. הגישו אותי על ציון 90, מקווה שאני אצליח להוציא לפחות ציון 80. בעיצוב תוכנה הלך לא הכי טוב, המונחה עצמים היה קל. בעיצוב לקחתי רשימה וסתם הסתבכתי כי לחצו עלי עם הזמן, הייתי צריך לעשות את זה בהתחלה והייתי פותר את זה כמו כלום. העצים בינאריים חצי חצי. במונחה עצמים לקחתי את האטרקציות ועוד אחד של התשלומים. Last edited by Shillo; 14-05-09 at 14:55.. |
|
|
|
# 5 |
|
חבר מתקדם
|
מישהו עשה את השאלה של העצים בינאריים בעיצוב תוכנה?
|
|
|
|
# 6 |
|
חבר מתקדם
|
זאת לא רגולרית כי השפה הראשונה היה תלות בין מספר הA למספר הB אז אי אפשר לבנות אוטומט סופי דטרמניסטי ושפת חיתוך של רגולרי ולא רגולרי זה לא רגולרי זה בדוק נכון
|
|
|
|
# 7 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 8 |
|
חבר מתקדם
|
השפה a^n*b^k וN!=K אז יש תלות לכן זה לא גרולרי
|
|
|
|
# 9 |
|
מ.תיכנות
|
בעיצוב תוכנה הלך לי מצוין.. בחקר ביצועים יש לי פה ושם טעויות קטנות.. אני אחיה (:
|
|
|
|
# 10 |
|
חבר על
|
היה טוב וטוב שהיה
סיימתי את מדעי המחשב א' ולא מצאתי טעויות ככה שכנראה קיבלתי 95+ |
|
![]() |