|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Авторитет
|
אני מאמין לרוב מי שגולש בהוסטס הוא בנאדם אינטלגנטי, אז ההפנייה שלך נכתבה במקום הלא נכון. ומצ'וגע צודק, היום אנשים נדקרים על כך שהסתכלו על בנאדם בצורה הלא נכונה.
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
mayden בלי לזלזל אבל רוב הגולשים פה הם ילדים והם עדיין בשלבי ההתבגרות שלהם...לכן לדעתי מוקדם מידי להגיד אינטליגנטיים... אבל שוב פעם אני לא מזלזל חס וחלילה. אבל סיבה שאני גולש פה זה שבאמת יש פה רמה טובה של אנשים למרות שאי אפשר לדבר עדיין על אינטליגנציה שלהם... (לא של כולם כמובן)
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 4 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
וGMB, לא זלזלתי באף אחד .. ![]()
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
המנטליות פה בארץ היא משום מה מוזרה משאר מדינות באירופה... אנשים לרוב פעם מדליקים סיגריה בפוזה כזה...יאללה סיגריה אחרי אוכל סיגרה עם וודקה...סיגרה בפאב...תאר לך פאב בישראל ללא עישון..יש מלא דוגמאות..אני בצבא חוויתי את זה על בשרי...ובתור אחד שמעשן גם מידי פעם...ובגלל שזה לא מעשן קבוע אלה מידי פעם אז אני מבין את זה מכל הצדדים תאמין לי שאני יודע מה אני מדבר... לאנשים בארץ יש מנטליות מוזרה לאללה...לא אומר שהיא לא טובה אבל היא מוזרה... |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
חתמתי..
מסכים עם העניין |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אישית אני לא מעשן ולא מתכוון לעשן,
אבל כל הקטע של העישון במקומות ציבורים לא מפריע לי, אתה לא נעים לך, תתרחק, למעשנים בקניונים - יש מקום מסוים. במועדונים, אין כזה דבר בלי סיגריות, פאבים, דאנס בארים וכו' אין כזה דבר בלי, ככה יש אנשים שמשתחררים, לא יודע. במועדון אישית לא מפריע לי כי התרגלתי לריח כבר, חחח.. במקומות ציבוריים תתרחק, לא יעזור לך עצומות ח
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
חברה נראה לי שהעצומה הפיקה תועלת:
http://news.walla.co.il/?w=/1/1164131 זאת כתבה שפורסמה בוואלה על העישון וכל הנושא הזה שעלייו מדברים באשכול הזה |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לדעתי אין לזה קשר לעצומה, זה הרי פסק של בית דין ולא הצעה בכנסת או באיזו ועדה, אבל מה זה משנה...
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() אם ככה יתבעו כל בית קפה וכל בית מלון ומסעדה וכ"ו אז גם יהיו הרבה אנשים עשירים בארץ ![]() ![]() אז יאללה כולם לתבוע ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|