|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
הוא ביקש דרך לא שכל גולש שני פה ידרוך ויצחק על זה. |
|
![]() |
![]() |
# 42 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
שום דריכה ושום צחוק, פשוט אומרים לו את האמת (שאותו מיליארדר לא אדם נחמד שתורם לכולם אלא עוד אישיות בעלת אינטרסים שתתרום רק אם התרומה תשרת אותם).
![]() |
# 43 |
הוסטסניון
|
דווקא אם תגיד אליו אני כן חושב שיש מצב
מחוננים זה דבר שאם יתפרסם בעיתון רק יעלה את הדמות שלי בעני הציבור מקווה שתצליח ואנשים חלאס לייאש אם לא מנסים לא מצליחים |
![]() |
![]() |
# 44 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
באמת כשאתה אומר את הסיבה זה הזוי מאד!
וממתי התלמידים דואגים לתקציב???? אין ועד הורים או משהו דומה שידאגו לזה??? תחשוב על זה את עיר האוהלים פירסמו בטלוויזיה בחדשות ומה הוא ישלח לך צ'ק בדואר שאף אחד לא ידע בשקט זה לא יעזור לו בגרוש תחשוב בעצמך אתה מילארדר פתאום בא אליך חנון (מחונן חח) ומבקש 20000 לתוכנה ואתה תתן לו וזה יתן לך הרגשה טובה שנתתה למישהו נכון חחח אני צריך איזה ג'יפ טוב תאמת על הסכום הזה חשבתי היום בבוקר זה מוזר עכשיו כשאני חושב על זה אני מברר לאחרונה גלבי אוטו א 20000 עולה אחד נורמלי שיסע בלי בעיות אז לפי מה שחישבתי שבעבודה במפעל אני יקבל 400 לשבוע אני צריך לעבוד שנה וקצת אם אתם הרבה תילכו לעבוד אני בטולח שתוך גג חודשיים תקנו לעצמכם את התוכנה הזאת דרך אגב הנה פיתרון שלא ממש מתאים לפורום הזה אבל שיהיה לך אותו לקנות את התוכנה בעותק אחד כאילו מהחנות רגיל להתקין במחשב אחד של הבית ספר ולשים מקרן ללוח ושלכל אחד יהיה את התוכנה מאימיול או משהו חחח |
![]() |
![]() |
# 45 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחח בדפי זהב תהייה בטוח שלא יהייה
|
![]() |
![]() |
# 46 |
הוסטסניון
|
אמממ התוכנות האלה
רשומון שועל וכו' יש מצב אם זה מעודכן יש מצב שתמצא משהו |
![]() |
![]() |
# 47 |
חבר וותיק
|
הוא גר בעיר שלי עם זה עוזר :X
בשביל כזאת בקשה אתה צריך אותו? .. Lol Last edited by Nisan; 25-11-06 at 23:09.. |
![]() |
![]() |
# 48 |
הוסטסניון
|
כן בשביל כזאת בקשה.
ואגב, זה המחיר לתוכנה אחת, שהמקום מקבל 15. אנחנו לא צריכים לדאוג לזה, אבל אם משיגים תורם רק אנחנו מרוויחים. |
![]() |
![]() |
# 49 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 50 |
חבר וותיק
|
חח מצחיק אתה.. אתה חי בסרט בנאדם. בכל מקרה... בהצלחה