![]() |
# 421 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
חחח נחמד |
|
![]() |
# 422 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 423 |
Permanently Banned
|
אמא שלי
![]() ![]() |
![]() |
# 424 |
Permanently Banned
|
אני בבאסה כל היום
![]() ![]() |
![]() |
# 425 |
משתמש - היכל התהילה
|
איזה שיט, דווקא בקיץ כואב לי הגרון =[
|
![]() |
# 426 |
תודה על תרומתך.
|
אוףף מחר בגרות בהיסטורייהה...
|
![]() |
# 427 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מקווה לקבל 95-100 ![]() |
|
![]() |
# 428 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
# 429 |
משתמש - היכל התהילה
|
49 סיבות להתעצבן על מישהו:
1.אלה שמתקשרים לבית ושואלים איפה אתה 2.אלה שאומרים לך באוץ' או אטוץ' באיסיקיו 3.אלה שמוציאים מוחטה בכיתה ומורחים אותה מתחת לשולחן בכיתה 4.אנשים שקונים ארטיק קרח ומסטיק וקודם אוכלים את המסטיק 5.אנשים שמתחשבנים על ניקוב באוטובוס 6.אלה שצועקים יאללה בלאגן במסיבות 7.אלה שבמבחנים אומרים לא יודע כלום ואז במבחן הם לא מפסיקים לכתוב 8.אנשים שיש להם קשקשים ואומרים שזה בגלל הג'ל 9.אלה שביום כיפור מסתובבים עם אוכל ליד כולם 10.אלה ששואלים על מי האווי 11.אלה שכותבים קיצורים למילים ואז יושבים ומתחילים לנחש איזה מילה זו 12.אנש*ם שמד2רים א*תך ככה בא**0*ק*ו 13.אלה שרואים אותך במלון ושואלים אותך מה אתה עושה פהההה 14.אלה שגונבים או שקונים ואומרים קיבלתי חינם אני מכיר את הבעלים 15.אלה שמבקשים מהם סיגריה והם אומרים נשארו לי 5 אחרונות 16.הקמצנים שקונים במבה בבצפר ואומרים אני פותח את זה בבית. 17.שבאים לקנות משהו בבצפר אז אחד בא מושיט יד כמו מקבץ נדבות כאילו אתה חייב לו משהו 18.אלה שמבקשים מהם דף והם אומרים עברתי את החצי 19.אלה שמנסים לעצבן אותם והם נשארים רגועים 20.אלה שנותנים מכות לילדים קטנים ואז הם אומרים לך עזוב אותך כולנו יהודים 21.אלה שלא מעשנים בשבת אבל נוסעים 22.אלה שמוזגים חלב ואז שוגי 23.אלה שבקשים שחטה ומלקקים את הפילטר כדי שתיתן את הסיגריה 24.אלה שכל היום מקללים מישהו ואחרי שניה הולכים מחבקים/מנשקים אותו 25.אלה שנותנים להעתיק שיערוי בית אבל אומרים אל תעתיק מילה מילה 26.אלה שמקבלים 97 במבחן והולכים בוכים למורה שהם היו צריכים לקבל 99 27.הכלבים שמשוטטים כל היום ברחוב ובאים לחרבך דווקא ליד הבית שלך 28.אנשים שבאים לבצפר עם שמחת חיים 29.אנשים שעוד מחלקים סרטים כתומים 30.אנשים שמרטיבים את האצבע לפני שהם מעבירים דף בעיתון. 31.אנשים ששמים סימניה במגזין 32.אנשים שלוחצים על הלחצן של המעלית שהוא כבר לחוץ 33.אנשים שאתה מבקש מהם שלוק ואומרים לך :ירקתי בפנים 34.בחורים שאומרים: מותר להגיד שלום. אחרי שהתעלמת מהם בטעות 35.אנשים ששומעים שיר ושרים תמיד שורה לפני, כדי שכולם ידעו שהם מכירים את השיר 36.כאלה ששואלי אותם איך המים? והם עונים : רטובים 37.אלה שבוחרים לידך צילצול לפלאפון 38.גברים שמסתובבים עם תמונות של ילדים בארנק כי הם חושבים שזה יעזור להם עם בנות 39.אנשים שממרקרים עמוד שלם 40.אנשים שעומדים שעה בתור למקדונלוס ובסוף מבקשים גלידה 41.אלה שנועלים סנדלים עם גרביים 42.ילדים ששומרים לאחר כך 43.אנשים שאומרים לבריאות אחרי כל אפצ'י בנפרד 44.אנשים שמתלהבים ממשהו וגורמים לך להיות סקרן ואז לא רוצים לספר.. 45.כאלה שיודעים מה ההבדל בין סבון נוזלי לתחליב רחצה ובוחרים בתחליב רחצה 46.אנשים שמקנחים את האף ואז דוחפים את הנייר חזרה לגליל. 47.גברים ששותים דיאט קולה. 48.אנשים מתחת לגיל 80 שמקנחים את האף עם ממחטת בד. 49.אלה שלא יכולים לעגל ל50
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה המצב חבר'ה? אחר הצהריים טובים! |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|