|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מ.תיכנות
|
סליחה? אז אם רוצחים אחרים משתחררים, אז צריך לשחרר גם אותו?
ולרוב אותם רוצחים משתחררים על מנת לנסות ולהחזיר את החיילים החטופים. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 3 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
נעשה את זה קל ופשוט לכולנו:
משתמש שיבטא את דבריו בצורה לא מקובלת, לא יהיה אתנו. לא לחודש, לשנה שלמה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
זה לא אבו מאזן, זה אבו בלוף.
הפלסטינים לא סופרים את אבו בלוף. זה כמו לתת נשק למישהו ולומר לו "תהרוג אותי". יגאל אמיר רצח אזרח, כן, גם ראש הממשלה שלנו הוא סוג של אזרח. ואין הבדל (משפטית), אני לא מדבר מוסרית, בין רצח של ראש ממשלה לבין רצח של אזרח פשוט, שניהם אזרחים. זה שאת פלוני מכירים רק 1000 אנשים ולא כל המדינה, לא הופכת אותו להיות פחות חשוב מראש הממשלה, כך שזה לא אומר שאפשר לשחרר רוצח שרצח אזרח פשוט. מה שאני רוצה לומר זה, שפשוט לא יהיו הפליות. אני חושב שכל רוצח צריך להירכב בכלא, אבל אם כבר משחררים - ולא משנה על מה, משחררים, אז שלא יעשו הפליות.
# 6 |
חבר וותיק
|
הוא מתכוון לכך שבשביל לנהל דיון על פוליטיקה, או להתווכח או איך שלא תקראו לזה, אין צורך בקללות ובניסוח חריף של הודעות. כמובן שיהיו חילוקי דעות אבל לא ככה...
|
![]() |
![]() |
# 7 | |||||||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
מחבל שרצח ילדים בשנתם לא צריך לחזור לחיות בחברה כלשהי, אך עובדה שלבסוף הוא יחזור. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|||||||
![]() |
![]() |
# 8 |
Winner
|
אחת ההחלטות החשובות ביותר של אזרח במדינה דמוקרטית היא ליבחור בראש ממשלה,
רבין נבחר ברוב קולות, יגאל עמיר לא רצח רק את רבין, הוא רצח את דעתם של רוב אזרחי ישראל. ועל כן הוא צריך להירקב בכלא עד סוף חייו, ואני רק מרחם על הבן שלריסה תלד. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
ולאחר שנבחר ברוב קולות, רוב הקולות הופנו נגדו.
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אז כן, עפ"י שקר זה ("אי מסירת הגולן") אפשר לנצח בחירותץ העובדה היא שבבחירות אחרי הרצח העם בחר בימין ולא בשמאל (אומר לנו משהו, לא?). |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|