הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 14-04-07, 01:06   # 31
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Alon.R צפה בהודעה
אני חושב שהגיע הזמן לעשות פה רפורמה,
הפורום משעמם, ופלצני ברמות..

כמה כבר אפשר לדון על ביקורות על חברות, הצעות מחירים ושטויות כאלה...
תפקחו את העיניים ותבינו שזה כבר לא מעניין אף אחד, זה רק נותן לגיטמציה לעוד פעוטות להיכנס לשוק.

אתם נאחזים סתם ברעיון לא מעניין, "הוסטינג" בחייכם.. זה כבר לא מעניין ואנחנו רואים את התוצאות שמפה גודלים הפעוטות (חשי אנשי עסקים גדולים).

הגיע הזמן להתפתח ולגדול לפורום בנושא מחשבים ואינטרנט, יש לכם קהילה שלמה שמתעניינת בנושא הזה למה להיסגר דווקא על הוסטינג? למה?
כי זה המהות של "הוסטס" כבר שנים, אני פה 4 שנים, בתקופה שאני הגעתי היה פה ממש טוב, חברות גדולות ורציניות, לא ילדים עם רסיילר.

אני חושב שלפני שנתיים ככה התחיל להדרדר הפורום.

אני כבר הרבה זמן עם הרעיון לפתוח קהילה, אבל נו באמת, קהילות פורומים זה יותר גרוע מהוסטינג, זה חרוש, לא מעניין כבר, אני מת לקהילה כמו InvasionArt לשעבר, זה היה משהו חזק.

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי
  Reply With Quote
ישן 14-04-07, 01:13   # 32
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי WebProject צפה בהודעה
כי זה המהות של "הוסטס" כבר שנים, אני פה 4 שנים, בתקופה שאני הגעתי היה פה ממש טוב, חברות גדולות ורציניות, לא ילדים עם רסיילר.

אני חושב שלפני שנתיים ככה התחיל להדרדר הפורום.

אני כבר הרבה זמן עם הרעיון לפתוח קהילה, אבל נו באמת, קהילות פורומים זה יותר גרוע מהוסטינג, זה חרוש, לא מעניין כבר, אני מת לקהילה כמו InvasionArt לשעבר, זה היה משהו חזק.
אז המהות של הוסטס לא מעניינת, אתם הולכים, דופקים את הראש בקיר, ועוד פעם, ועוד פעם.. ועוד פעם..

אני לא מדבר על לפתוח קהילה חדשה, מי שמתעניין בהוסטינג מתעניין באינטרנט ומחשבים, הוסטינג כבר ממזמן מיושן ולא מעניין, אני לא מדבר על קהילת פורומים כמו אוורלסט או פיגוז..
אני מדבר על קהילה ששמה במרכז את הSEO, התיכנות, העיצוב אתרים ביקורת אתרים, הוסטינג בין השאר - אבל ממש לא העיקר.

בנוסף עם פורטל, עם כתבות וסיקורים מעניינות, זה יכול להוביל את הפורום הזה מפורום מיושן לא מעניין, לא ענייני לפורום מעניין, חיי בועט מה שממש אי אפשר להגיד על הפורום במצבו הנוכחי.
  Reply With Quote
ישן 14-04-07, 01:15   # 33
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
אז המהות של הוסטס לא מעניינת, אתם הולכים, דופקים את הראש בקיר, ועוד פעם, ועוד פעם.. ועוד פעם..

אני לא מדבר על לפתוח קהילה חדשה, מי שמתעניין בהוסטינג מתעניין באינטרנט ומחשבים, הוסטינג כבר ממזמן מיושן ולא מעניין, אני לא מדבר על קהילת פורומים כמו אוורלסט או פיגוז..
אני מדבר על קהילה ששמה במרכז את הSEO, התיכנות, העיצוב אתרים ביקורת אתרים, הוסטינג בין השאר - אבל ממש לא העיקר.

בנוסף עם פורטל, עם כתבות וסיקורים מעניינות, זה יכול להוביל את הפורום הזה מפורום מיושן לא מעניין, לא ענייני לפורום מעניין, חיי בועט מה שממש אי אפשר להגיד על הפורום במצבו הנוכחי.
אני אגיד לך מה אני חושב?

את הפורום הזה לא ניתן להציל בסופו של דבר, הפורום ממשיך להדרדר, אתה מתאר איך יהיה פה בעוד חודש? חודשיים? שנה?

אלה שהיו פעילים בעבר, כבר לא שומעים.

Reply With Quote
ישן 14-04-07, 01:18   # 34
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

ציטוט:
אני אגיד לך מה אני חושב?

את הפורום הזה לא ניתן להציל בסופו של דבר, הפורום ממשיך להדרדר, אתה מתאר איך יהיה פה בעוד חודש? חודשיים? שנה?

אלה שהיו פעילים בעבר, כבר לא שומעים.
זה רק מראה שהפורום מכוסה באבק.
ואני רואה שממה בעוד שנה.

כרגע יש קהילה שנכנסת להתעדכן, אפשר בשמחה להרחיב את הפורום מנושא אחד כל כך קטן בבניית אתרים ומשעמם (WEB בכלליות) לפורום שמדבר על בניית אתרים בגדול.
  Reply With Quote
ישן 14-04-07, 01:20   # 35
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
זה רק מראה שהפורום מכוסה באבק.
ואני רואה שממה בעוד שנה.

כרגע יש קהילה שנכנסת להתעדכן, אפשר בשמחה להרחיב את הפורום מנושא אחד כל כך קטן בבניית אתרים ומשעמם (WEB בכלליות) לפורום שמדבר על בניית אתרים בגדול.
לא חסר בפורום הזה, משתמשים פעילים, שמעלים את הרמה שלו, אבל תסכים איתי שיש יותר משתמשים שמורידים את הרמה שלו, ו"מכסים אותו באבק", אני לא יודע אם הפורום יחזיק עוד שנה.

בפורום הזה הכרתי כל כך הרבה אנשים, אבל לפחות חצי מהם נעלמו מפה, אין הרבה שנשארו בפורום הזה מהתקופה שלנו.

Reply With Quote
ישן 14-04-07, 01:28   # 36
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

ציטוט:
לא חסר בפורום הזה, משתמשים פעילים, שמעלים את הרמה שלו, אבל תסכים איתי שיש יותר משתמשים שמורידים את הרמה שלו, ו"מכסים אותו באבק", אני לא יודע אם הפורום יחזיק עוד שנה.

בפורום הזה הכרתי כל כך הרבה אנשים, אבל לפחות חצי מהם נעלמו מפה, אין הרבה שנשארו בפורום הזה מהתקופה שלנו.
איזה משתמשים פעילים.. שלושה נושאים חדשים ביום (בקושי) בכל פורום זה לא פעילות זה צליעה.
אין לקהילה הזאת דופק.

אני לא מדבר על רמת הפורום, אי אפשר לעלות את הרמה בנושא שהוא לא מעניין כבר,
די תאכלס אותך מעניין להיכנס יום יום, לראות ביקורות, ולראות הצעות מחיר?
זה כל מה שיש לעשות היום בפורום, זה מה שאתם מציעים לקהילה שלכם,
הצעות מעניינות רק את מי שמעוניין לקנות, לתת הצעות זה מעניין רק בעלי עסקים (שכבר אמרנו שהם מורידים את הרמה, אז למה צריך את זה????)

בקיצור ולעניין,
אחראיי הפורום צריכים לעשות חושבים, להבין שהפורום משעמם, וצריך לחדש אותו ולהוסיף לו עניין ולא להיתקע בקטע ההוסטינג זה כבר לא מעניין אף אחד.
  Reply With Quote
ישן 14-04-07, 01:30   # 37
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
איזה משתמשים פעילים.. שלושה נושאים חדשים ביום (בקושי) בכל פורום זה לא פעילות זה צליעה.
אין לקהילה הזאת דופק.

אני לא מדבר על רמת הפורום, אי אפשר לעלות את הרמה בנושא שהוא לא מעניין כבר,
די תאכלס אותך מעניין להיכנס יום יום, לראות ביקורות, ולראות הצעות מחיר?
זה כל מה שיש לעשות היום בפורום, זה מה שאתם מציעים לקהילה שלכם,
הצעות מעניינות רק את מי שמעוניין לקנות, לתת הצעות זה מעניין רק בעלי עסקים (שכבר אמרנו שהם מורידים את הרמה, אז למה צריך את זה????)

בקיצור ולעניין,
אחראיי הפורום צריכים לעשות חושבים, להבין שהפורום משעמם, וצריך לחדש אותו ולהוסיף לו עניין ולא להיתקע בקטע ההוסטינג זה כבר לא מעניין אף אחד.
אתה באמת חושב, שאני, נכנס לפורומים האלה? הדבר היחיד שמעניין אותי בהוסטס, זה פורום דיבורים ותיכנות, מדי פעם אני נדחף לאיזה פורום אחר, אבל אין לי קשר להוסטינג, זה לא מעניין אותי בגרוש.

Reply With Quote
ישן 14-04-07, 01:43   # 38
Udi
חבר על

Udi's Avatar

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to Udi

Udi לא מחובר  

אתם כבר מתחילים לדבר על נושא אחר לגמרי ואני לא עוקב כבר.

יש לכם בעיה עם התכנים בהוסטס?
ישן 14-04-07, 02:08   # 39
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

סורי..אבל לא הבנתם את המהות של הפורום,

איך שאני רואה את הפורום..הוא לא במה לקניה מכירה, לפחות לא למסה הכללית של לקוחות ההוסטינג בארץ, הבמה לקניה-מכירה היא גוגל ופה לאוזן, זה לפחות מהנסיון שלי.

היעוד של הוסטס הוא תמיכה לחברות אכסון (ולקוחות) בכל נושא שמתקשר ישירות לאכסון וגם למספר קטן של נושאים מסביב (כמו לדוגמא, קידום אתרים).

שימו לב,
שכשמישהו ניגש ושואל שאלה רצינית בנושאי לינוקס/windows או מפרטים לדוגמא, הוא מקבל תגובה הולמת (ולדעתי גם מקצועית), עם זאת..הבעיה של רוב הילדים או ה"חברות" (וכאן הכוונה גם לחברות היותר "גדולות" בפורום, רק מספר בודד של חברות לא נכלל במה שאני עתיד לכתוב) בטוח שהכוונה ב"לתחזק" שרת היא להתקין את הDA ו..זהו, לנהל אותו בעזרתו (מקסימום להכנס לקונסול בשביל לפתוח שרתי רדיו או לעשות ריסט לאפצ'י),
לרוב החברות אין באמת מושג איך לנהל שרת לינוקס/windows ומפחד שיראו "לא מקצועיות" (שהנק' הזו פוספסה כבר מזמן) - הם "מתביישות" לשאול.

בכל אופן..נחזור לנק' שלי,
המהות של הוסטס היא לא כמה ילדים קטנים שמציעים אכסון או כמה ילדים קטנים שקונים אותו,
המהות האמתית היא התמיכה והעזרה בכל הנושא של תחזוק השרת, קידום האתר, מענה לשירותים נוספים ופיתוח התחום.
כל דבר אחר..הוא ערך מוסף, שהפורום באמת יכול לחיות גם בלעדיו.

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote
ישן 14-04-07, 09:20   # 40
Cream
חבר מתקדם

Cream's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Cream שלח הודעה באמצעות MSN אל Cream Send a message via Skype™ to Cream

Cream לא מחובר  

יש משהו בדבריך...אבל אני יגיד את זה כאחד בן 21 שכל אחד צריך להיות לעצמו ולא להתיימר להיות מישהו...אני עכשיו חייל לקראת השחרור ואני חיי חרא רק מהכסף שאני מקבל מהצבא אבל אני לא מנסה להיות מישהו שאני לא...אני ההפך עכשיו לומד דברים וכבר יש לי רעיונות לעסק לאחרי צבא...
ואני יגיד לכם עוד משהו אני מתחיל מעכשיו לחפש לי חברת אחסון לאחרי צבא כדי לקנות חבילה..אני לא רוצה ליפול על חברת אחסון שתיסגר בעוד כמה חודשים...
רוצה להיות בחברה לטווח ארוך...
אז מה שאני חושב שאלה שזה בישבילם משחק אז מי שרוצה לקנות בחברה חבילת אחסון אז שיחשוב פעמיים... כי בדרך כלל לילדים אחרי כמה זמן נמאס מהמשחק....
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום