|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 31 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
אני חושב שלפני שנתיים ככה התחיל להדרדר הפורום. אני כבר הרבה זמן עם הרעיון לפתוח קהילה, אבל נו באמת, קהילות פורומים זה יותר גרוע מהוסטינג, זה חרוש, לא מעניין כבר, אני מת לקהילה כמו InvasionArt לשעבר, זה היה משהו חזק. |
|
![]() |
![]() |
# 32 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני לא מדבר על לפתוח קהילה חדשה, מי שמתעניין בהוסטינג מתעניין באינטרנט ומחשבים, הוסטינג כבר ממזמן מיושן ולא מעניין, אני לא מדבר על קהילת פורומים כמו אוורלסט או פיגוז.. אני מדבר על קהילה ששמה במרכז את הSEO, התיכנות, העיצוב אתרים ביקורת אתרים, הוסטינג בין השאר - אבל ממש לא העיקר. בנוסף עם פורטל, עם כתבות וסיקורים מעניינות, זה יכול להוביל את הפורום הזה מפורום מיושן לא מעניין, לא ענייני לפורום מעניין, חיי בועט מה שממש אי אפשר להגיד על הפורום במצבו הנוכחי. |
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
את הפורום הזה לא ניתן להציל בסופו של דבר, הפורום ממשיך להדרדר, אתה מתאר איך יהיה פה בעוד חודש? חודשיים? שנה? אלה שהיו פעילים בעבר, כבר לא שומעים. |
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואני רואה שממה בעוד שנה. כרגע יש קהילה שנכנסת להתעדכן, אפשר בשמחה להרחיב את הפורום מנושא אחד כל כך קטן בבניית אתרים ומשעמם (WEB בכלליות) לפורום שמדבר על בניית אתרים בגדול. |
|
![]() |
![]() |
# 35 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
בפורום הזה הכרתי כל כך הרבה אנשים, אבל לפחות חצי מהם נעלמו מפה, אין הרבה שנשארו בפורום הזה מהתקופה שלנו. |
|
![]() |
![]() |
# 36 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אין לקהילה הזאת דופק. אני לא מדבר על רמת הפורום, אי אפשר לעלות את הרמה בנושא שהוא לא מעניין כבר, די תאכלס אותך מעניין להיכנס יום יום, לראות ביקורות, ולראות הצעות מחיר? זה כל מה שיש לעשות היום בפורום, זה מה שאתם מציעים לקהילה שלכם, הצעות מעניינות רק את מי שמעוניין לקנות, לתת הצעות זה מעניין רק בעלי עסקים (שכבר אמרנו שהם מורידים את הרמה, אז למה צריך את זה????) בקיצור ולעניין, אחראיי הפורום צריכים לעשות חושבים, להבין שהפורום משעמם, וצריך לחדש אותו ולהוסיף לו עניין ולא להיתקע בקטע ההוסטינג זה כבר לא מעניין אף אחד. |
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר על
|
אתם כבר מתחילים לדבר על נושא אחר לגמרי ואני לא עוקב כבר.
יש לכם בעיה עם התכנים בהוסטס?
![]() |
# 39 |
מנהל ראשי
|
סורי..אבל לא הבנתם את המהות של הפורום,
איך שאני רואה את הפורום..הוא לא במה לקניה מכירה, לפחות לא למסה הכללית של לקוחות ההוסטינג בארץ, הבמה לקניה-מכירה היא גוגל ופה לאוזן, זה לפחות מהנסיון שלי. היעוד של הוסטס הוא תמיכה לחברות אכסון (ולקוחות) בכל נושא שמתקשר ישירות לאכסון וגם למספר קטן של נושאים מסביב (כמו לדוגמא, קידום אתרים). שימו לב, שכשמישהו ניגש ושואל שאלה רצינית בנושאי לינוקס/windows או מפרטים לדוגמא, הוא מקבל תגובה הולמת (ולדעתי גם מקצועית), עם זאת..הבעיה של רוב הילדים או ה"חברות" (וכאן הכוונה גם לחברות היותר "גדולות" בפורום, רק מספר בודד של חברות לא נכלל במה שאני עתיד לכתוב) בטוח שהכוונה ב"לתחזק" שרת היא להתקין את הDA ו..זהו, לנהל אותו בעזרתו (מקסימום להכנס לקונסול בשביל לפתוח שרתי רדיו או לעשות ריסט לאפצ'י), לרוב החברות אין באמת מושג איך לנהל שרת לינוקס/windows ומפחד שיראו "לא מקצועיות" (שהנק' הזו פוספסה כבר מזמן) - הם "מתביישות" לשאול. בכל אופן..נחזור לנק' שלי, המהות של הוסטס היא לא כמה ילדים קטנים שמציעים אכסון או כמה ילדים קטנים שקונים אותו, המהות האמתית היא התמיכה והעזרה בכל הנושא של תחזוק השרת, קידום האתר, מענה לשירותים נוספים ופיתוח התחום. כל דבר אחר..הוא ערך מוסף, שהפורום באמת יכול לחיות גם בלעדיו. |
![]() |
![]() |
# 40 |
חבר מתקדם
|
יש משהו בדבריך...אבל אני יגיד את זה כאחד בן 21 שכל אחד צריך להיות לעצמו ולא להתיימר להיות מישהו...אני עכשיו חייל לקראת השחרור ואני חיי חרא רק מהכסף שאני מקבל מהצבא אבל אני לא מנסה להיות מישהו שאני לא...אני ההפך עכשיו לומד דברים וכבר יש לי רעיונות לעסק לאחרי צבא...
ואני יגיד לכם עוד משהו אני מתחיל מעכשיו לחפש לי חברת אחסון לאחרי צבא כדי לקנות חבילה..אני לא רוצה ליפול על חברת אחסון שתיסגר בעוד כמה חודשים... רוצה להיות בחברה לטווח ארוך... אז מה שאני חושב שאלה שזה בישבילם משחק אז מי שרוצה לקנות בחברה חבילת אחסון אז שיחשוב פעמיים... כי בדרך כלל לילדים אחרי כמה זמן נמאס מהמשחק.... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|