|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר על
|
ציטוט:
ולזה ששאלה, פותח האשכול (אני) עוד מעט בן 16.
![]() |
![]() |
# 22 |
הוסטסניון
|
יש פה בהחלט מס' נקודות שאתה צודק בהן,
אבל מה לעשות כמו שכבר נאמר באשכול, זהו שוק חופשי.. העיניין שהכי מטריד אותי זה שבאמת הפורום מתחיל להידרדר לצערי.. אין לי שום כוונה להעליב אבל רוב המשתמשים החדשים שבאים הם בגילאים נמוכים. אם מישהו ראה את הסרט "אידיוקרטיה" אפשר לומר שזה בדיוק כמו בסרט ובדיוק כמה ההשערה הזו.. בכל מקרה אפשר לקוות רק לטוב.. שיהיה לכולם לילה טוב ושבת שלום. |
![]() |
![]() |
# 23 |
מ.תיכנות
|
לוותיקים בהוסטס כמוני, עוד מתקופת הניהול של דני, נכון שנפתחו עשרות אשכולות כאלו?
אחי, כולם מודעים למה שקורה פה, ואתה יכול להריץ חיפוש ולראות ערמות של אשכולות כאלו, אבל כלום לא יעשה, ואין לך (לצערנו) את הזכות להגיד מה נכון ולא נכון ולמתוח ביקורת על ילדים מהפורום, תן להם להתנהג כמו בני 30, רוב החברות יכשלו תוך קצת זמן. |
![]() |
![]() |
# 24 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 25 |
מ.תיכנות
|
|
![]() |
![]() |
# 26 |
הוסטסניון
|
ולמה אתה מצפה מהאשכול?
אלה ילדים משועמים שכנראה גם אין להם הרבה חברים, וכנראה שגם הם נורא משועמים, אז הם אוהבים לחשוב שהם אנשי עסקים גדולים יושבים 12 שעות מול המחשב, מקבלים 50 שקל לחודש והם אטומים מכדי להבין שזה לא שווה לא מבחינה הכלכלית ובטח לא מבחינה החברתית של להיות תקוע בבית כל היום. וניתאי, קבל תיקון הפורום כבר הדרדר והוא ממשיך להדרדר, אגב למה כבר לא רואים אותך? השוק כבר לא מעניין, וירוד ולדעתי הוסטס היא שורש הבעיה, אתם אלה שמגדלים את אנשי העסקים "הגדולים" האלה.. |
![]() |
![]() |
# 27 |
משתמש - היכל התהילה
|
# 28 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() עד כמה שזכור לי, הוא בעצמו ניהל חברה משלו ומן הסתם התנהג בצורה כזאת... צריך שמישהו פעם יפתח אשכול על הקטע הזה.. אנשים משתנים ואז צוחקים על אחרים שהיו בדיוק כמוהם לפני כמה חודשים. בקיצור, תפסיקו לנסות לתקן את הפורום,כבר עשרות דורות(או שנים ספורות) אנשים מנסים לעשות זאת, ופשוט לא מצליחים.
![]() |
# 29 |
מ.תיכנות
|
מסנג'ר חדש, תוסיף,
me@talsites.com נחזור לאשכול? ובתגובה לאלון, אתה צודק, אבל מה אפשר לעשות בעניין, זה קהילת הוסטינג, האמת נראה לי הקהילה שלנו פיתחה את האבוססיה להוסטינג.. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לפתוח קהילה נורמאלית. |
![]() |
![]() |
# 30 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הפורום משעמם, ופלצני ברמות.. כמה כבר אפשר לדון על ביקורות על חברות, הצעות מחירים ושטויות כאלה... תפקחו את העיניים ותבינו שזה כבר לא מעניין אף אחד, זה רק נותן לגיטמציה לעוד פעוטות להיכנס לשוק. אתם נאחזים סתם ברעיון לא מעניין, "הוסטינג" בחייכם.. זה כבר לא מעניין ואנחנו רואים את התוצאות שמפה גודלים הפעוטות (חשי אנשי עסקים גדולים). הגיע הזמן להתפתח ולגדול לפורום בנושא מחשבים ואינטרנט, יש לכם קהילה שלמה שמתעניינת בנושא הזה למה להיסגר דווקא על הוסטינג? למה? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|