|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה הסיכויים שאני אגיע לכתוב משהו למישהו מקורב לביל גייטס? |
|
![]() |
![]() |
# 32 |
חבר על
|
אתה מדבר רק על 20 אלף שקל???
מה הבעיה שכל אחד מהקבוצה שלכם ישלם קצת כסף וביחד תגיעו לסכום הזה ומה זאת התוכנה הזאת? אולי אפשר להוריד אותה באימיול חחחחחחח |
![]() |
![]() |
# 33 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אפשר לדעת באיזו תוכנה מדובר?
|
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר מתקדם
|
יופי, עכשיו כשהבנת את זה - תחשוב מה הסיכויים שתגיע לכתוב למישהו שמקורב לגאידמק?
הבן הוא מיליארדר, אתה לא סתם משיג את המספר שלו ב-144, הוא לא תורם כי יש לו לב טוב או כי אין לו מה לעשות עם הכסף, הוא תורם כי הוא מקובל תמורה וזה תרימה לדמית הציבורית שלו והאהדה בקרב הציבור שתבקש את התוכנה הזאת מגאידמק אצל דודו טופז בשידור חי הוא ישמח לתת לך אותה |
![]() |
![]() |
# 35 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ברצינות,
לא חשבת ללכת לדודו טופז P: חח..אולי הוא יממן לך לך תדע.. כי הוא מקשר אותך אוטומטית למשקיעים כמו גאידמק שתרם בשידור אצלו 600,000 שקל. כי..גאידמק אוהב את הפירסום שכולם יידעו ולא דרך דואר לשלוח כסף יענו שכל עם ישראל יראה.. זו גם אפשרות לא? |
![]() |
![]() |
# 36 |
משתמש - היכל התהילה
|
כמו שכולם אמרו זה שיווק עצמי.
אם אתה עומד לשלוח לו מייל, הסיכוי שהוא יביא לך כסף שואף ל - 0. זה לא משנה אם זה שקל או 20,000 שקל, אם הוא יתחיל להביא כסף לכל מי שיפנה אליו הוא ישאר בלי תחתונים, ויהיה גם עמוס בבקשות מה שאני מתאר לעצמי הוא לא רוצה... אני במקומך הייתי מרכז את הקבוצה שלך ופשוט הולכים קצת לעבוד, 20,000 שקל אומנם סכום לא קטן יחסית אבל סכום אפשרי לחלוטין. יבגני |
![]() |
![]() |
# 37 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אם זה לא ישרת אינטרס שלו תשכח מזה. בהצלחה.
![]() |
# 38 |
משתמש - היכל התהילה
|
וואלה גם אני צריך ליצור קשר איתו, בא לי על מסך 30" HD של Apple.
![]() נראה לך שתיראה ממנו שקל? הוא תורם כדי שידעו שהוא תורם, לא כי הוא קדוש. עריכה: בשביל להוציא ממנו כסף אתה צריך לגרום לו להתעניין, אולי תגיד לו שאתה ב"סוחרי נשק צעירים"? Last edited by עמרי שוסטר; 25-11-06 at 17:58.. |
![]() |
![]() |
# 39 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 40 |
משתמש - היכל התהילה
|
צריך? למטרה...?
אם מדובר בשימוש סטנדרטי של אפליקציות iLife/iWork, אפילו הMac Mini ב500$ יספק את כל מה שאתה צריך. אם אתה עורך גראפי מקצועי שמתעסק ברזולוציות של דחיסת פיקסלים עד 80 מ' על 80 מ', יש את הMac Pro! בשביל כל מה שבאמצע יש את הiMac. אני רוצה את המסך בשביל הPC שלי, מסך מעולה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|