|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
מה הבעיה לשלוח להם מייל? שלח להם מייל והם כבר יחזרו אליך עם פרטים. |
|
![]() |
![]() |
# 32 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני הגעתי אליהם ממש בסוף בסוף הרבעון וממש לא צברתי כסף!.. וכיום :] אני לא רואה פחות מ950 ש"ח מהם ![]() [ שוויצר אני ] |
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
Senior Member
|
ציטוט:
ד"א , מה הקשר לפורום ניהול חברות אחסון ? :S |
|
![]() |
![]() |
# 35 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
אני עובד עם אדוורנט כבר מס' חודשים ,
הן בפרסום באנרים והן ב"קישורים נותני חסויות" (בלעדי לכמות אתרים מצומצם ביותר). התשלום מתבצע כמו שצריך. איש הקשר שאני מתכתב\מדבר איתו הוא רמי. את חשבונית המס אתה יכול להוציא מהחשבונית של השכיר : www.freelancer.co.il
# 36 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לביטוח לאומי ומס הכנסה. זה לא ככה? מישהו שאל אותי פעם וויתר על זה כי אמרו לו שזה באמת ככה. |
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אז מה כולה 950 שקל תגיד לי ועוד איזה קבעון אחד 24 שקל חחח קרעת אותי אני כולה רבעון ראשון שלי קיבלתי כבר מעל 1500 שקל.. (לא נוקב במחיר המדויק) ועוד האתר שלי היה סגור מספר שבועות.. ![]() בכל מיקרה שיהיה בהצלחה לשנינו בהמשך הדרך :qqb006: ודרך אגב מנהל מגנט אלעד או משהו.. אדברנט מלאים כרגע והם לא מצרפים אתרים הם לא צירפו אתר בסדר גודל של XVOOM שהראה לי סטטיסטיקות נורא מרשימות אז תחשוב עלייך :/ |
|
![]() |
![]() |
# 38 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 39 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
טופלנדס ירד בגלל חוסר בשרת אני חוזר כניראה עם שרת ייעודי ואל תביאו לי הצבעות כי המחירי זנות שיש בארץ לא כל כך מעניינים אותי ובגלל שיש לי אנשים בחו"ל שעוזרים לי באתר (דוד שלי) אז הוא קונה שרת ייעודי בחו"ל או שקודם נתחיל בריסיילר טוב ניראה מה הוא יחליט ודרך אגב תוכל להשיג לי תירגום לסרט אמריקן פאי מחנה מוסיקלי ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 40 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
סה"כ העמלות מגיע ל-10 אחוז או משהו בסביבות ה-10.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|