![]() |
# 31 |
תודה על תרומתך.
|
חחח קטן עליי 3 נכשלים, 94 חיסורים
# 32 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() עדיין לא קיבלתי תעודה.. שבוע הבא |
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר פורום
|
כיתה ט'
לשון - 95 מורשת - 60 גאוגרפיה - 85 ביולוגיה - 95 חשיבה מדעית - 80 מתמתיקה מצוינות - 75 אנגלית א - 90 ערבית - 40 שדה לאום חברה - 70 חוק ומשפט - 95 חינוך גופני - 90 התנהגות - 100 השנה בכלל לא השקעתי ![]() |
![]() |
![]() |
# 35 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אחלה מקצועות יש לכם בבי"ס , נשמעים מעניינים... וציונים סבבה. הלוואי עליי... ![]()
![]() |
# 36 |
חבר פורום
|
אנחנו מקבלים תעודות שבוע הבא חח
וחיסורים??? כל שיעור אני מאחר ומחסיר לפחות 1-2 ביום והכל לא מוצדק |
![]() |
![]() |
# 37 |
חבר וותיק
|
כל התעודדה שלי נכשללל :P חוץ ממחויבות אישית קיבלתי 55 חחחחחחחח גם שלשם אני לא הולך..
עם היה רשום לי חיסורים ואי ואיי זה לפחותתת 130 :S מזל שלא רשמו לי השנה ![]() במילים קצרות.. אני חושב אני הולך לישאר כיתה :O |
![]() |
![]() |
# 38 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
צריך לשפר בספורט וערבית P: |
|
![]() |
![]() |
# 39 |
Permanently Banned
|
164 חיסורים - הברזות.
מתמטיקה 5 יחידות: 100 אנגלית 5 יחידות מואץ: 99 (מורה הומו, לא נתן לי מאה...). פיסיקה 5 יחידות: 96. היסטוריה, לשון, ספרות: 80. ספורט: 100. מחשבים: 95. מחשבים אינטרנט: 100. וזהו נראה לי :ם אהה ושקידה וכל זה, "התלמיד מראה התעניינות במקצוע" על ההברזות - "התלמיד איננו מגיע למרבית השיעורים, אך השיגיו נאים" יש לי פטור מחצי מהשיעורים, אז רושמים לי חיסור ולא מורידים לי ציון (אני רק ניגש למבחנים :P). |
![]() |
![]() |
# 40 |
חבר על
|
3 נכשלים שלושתם בגלל חיסורים
3 בהתנהגות 2 בשקידה 38 חישורים איחור אחד מטמתיקה3 יחידות: 40 אנגלית 4 יחידות: 90 היסטוריה: 40 הבעה: 75 ציון שלילי בגלל העדרויות (מעל 15%) חינוך גופני: פטור תנ"ך: 40 ציון שלילי בגלל העדרויות (מעל 30%) תכתובת עסקית: 70 חינוך תעבורתי: 64 Last edited by ColorSense; 12-02-06 at 18:22.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|