|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר על
|
אגב, אני ממליץ לכולם לקרוא את הכתבה על גלעד ב7 ימים של ידיעות אחרונות, מסופר על חייו בשבי וכד'.
# 22 |
חבר בקהילה
|
תראה אחי אנחנו כאן מדינת ישראל מדינה דמוקרטית שאצלה ערך חיי האדם ואחריותה עליו הם עליונים אז לא משנה מה יגידו מה יעשו מה יראו איזה עובדות
חייבים להחזיר אותו בכל מחיר אחר כך ניכנס בחמאס ביד חופשית יותר שנדע שאין להם את הקלף של גלעד שליט במשחק שיקחו כמה שהם רוצים העיקר שגלעד יחזור הביתה חי או מת זה לא משנה
# 23 |
חבר וותיק
|
אני לא הולך להגיב פה על כל הקטע של גלעד שליט
דבר אחד דיי מדאיג אותי חייל שמתגייס לקרבי יודע שהוא לוקח את הסיכון מאיפה לעזאזל הבאתה את זה?! אם יש לך פרופיל 72+ ואחים אתה אוטומט הולך לקרבי אלא אם אתה מיועד לתפקיד מסויים שמעל קרבי זה לא בחירה וזה לא כלום הצבא פשוט לוקח אותך במקרה הטוב ישבצו אותך לפי המנילה (שאגב מקבלים רק קרבית...)
# 24 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
מציע לך לשמור את הפוסט הזה במועדפים אצלך\שמור את הדף הזה ופתח אותו עוד 3 שנים. בהצלחה.
![]() |
![]() |
# 25 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם אתה לא רוצה קרבי אז אתה תמצה את הדרך להוריד פרופיל ולהיות ג'ובניק. בקשר לנושא הראשי- הטעות החלה בעיסקאות הקודמות שנתנו תקדים למה שקורה עכשיו. עד כמה שזה קשה, אסור לשחרר מחבלים כבדים בשביל אחד. אבל אפשר לשחרר איזה כמה מאות שבין כה עוד שנה-שנתיים ישוחררו. נושא כאוב וקשה שאני מאוד מקווה שייפתר בקרוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|