![]() |
# 21 |
Winner
|
המחיר הזה הוא לא באמת המחיר.
רק בהתחייבות לרשת At&t תוכלו לקבל את המחיר הזה. ואת המכשיר הזה תקבלו כמעט בלי תוכנות, וכל תוכנה שתרצו להוריד תצטכרו לשלם עוד 10 דולר. בסוף זה יצא כמו האייפון הראשון.. ואיפלו יותר יקר.
# 22 |
חבר וותיק
|
לא נראה לי שיהיה חובה להתחייב AT&T
המכשיר יושק ב 70 מדינות ולא נראה לי שבכולם יש את AT&T |
![]() |
![]() |
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני מחפש משהו שיצמצם את כמות הגאדג'טים שאני מחזיק איתי. כמובן שה-iPhone לא ישמש כמצלמה כמו המכשיר הנוכחי שלי, אבל זה מינוס iPod ולכן משתווה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
חברייס צריך לארגן מישהו שיש לו פרוטקציות במכס שיקפיץ לנו כמה מכשירים לארץ נעשה קנייה קבוצתית (:
זה פאקינג כלום זה כולו 700~ שקל ככה ו.. עמרי זה שטויות להכניס כזאת כמות ענקית של מוסיקה ודברים למכשיר. מקסימום מידי פעם תשנה בפעם אחת שאתה נוסע לאיפשהו אתה לא תשמע 160 גיגה של מוסיקה. ועוד משהו.. אין תחליף למצלמה נורמלית, כל המצלמות שיש בפלאפונים זה לא אותו הדבר כמו מצלמה נורמלית.. יש לי N95 והמצלמה שמה לא מי שימע כזאת ברמה גבוהה כמו שאתה מצפה Last edited by ikkon8; 10-06-08 at 06:52.. |
![]() |
![]() |
# 25 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ה-K800i שלי מפיק תמונות מהממות! אין לי מושג מאיפה הוציאו את כל התמונות שיש ברשת, אבל כשאני מצלם התמונות הן כמו מצלמה סבירה. יצא לי לשחק ב-K850i ושם בכלל, מצלמה מטורפת. שוב אין לי מושג מאיפה התמונות ברשת, אבל בתור אחד ששיחק גם ב-N95, אין על ה-K850i (אולי יש, אבל לא ה-N95). זו התמונה ע"י K850i הכי טובה שהצלחתי למצוא ברשת, אבל אני (צלם לא מקצועי) הצלחתי להפיק תמונות מרשימות בהרבה יותר: ![]() (לחצו ע"מ להגדיל) אז אולי לך הרמה לא מספיקה, אבל לי אישית כן. ה-iPhone לא עומד בסטנדרט שלי, אבל כמו שאמרתי זה מינוס iPod ולכן משתווה. אני למשל בעבודה עם ה-iPod או מחשב נייד ושומע במשך אותן 10-12 שעות לפחות 8 שעות של מוסיקה באותו יום. יש לי עצבים כל יום להחליף חבילה של מוסיקה? מה גם שהחשק לשמוע משהו הוא ספונטני, ואני לא מתכנן מראש מה לשמוע. |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
הוסטסניון
|
שניה שניה שניה!!
![]() יכול להיות שיש מטרה במחיר, הגבול לפטור ממכס בקבלת מוצרים מחו"ל בישראל הוא 200$, תרגישו חופשי להזמין מ-eBay בלי חשש! ![]() תחשבו איך קהילת בעלי ה-iPhone תגדל בארץ שכל אחד יכול להזמין לעצמו בלי בעיות במכס! ![]() |
![]() |
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
המחיר הוא מחיר "נקי" תוכל לבדוק את זה באתר שלהם, לא צריך להתחייב לשום דבר. אתה מביא אותו לארץ ופורץ אותו ע"י שתי קליקים. ומין הסתם אחרי שתפרוץ אותו תוכל להוריד איזה תוכנה שתירצה. אז בסוף זה יצא כמו האיפון הראשון וזול ב200 דולר ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|