|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
t tc tcp tcp/ip
|
מזה שנכנסתי אתמול למגננה שכחתי דבר הכי חשוב...
להודות לאלו שאחלו בהצלחה ![]() אז תודה לכל אלו שאחלו לי הצלחה.
Permanently Banned
|
Omer - יש לך לינק לאתרים?
|
![]() |
# 25 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
העמלה הכי גבוהה שיקחו ממך, לא משנה כמה כסף תשלח, תהיה 100$. ועל כל פעם שתשלח, בנוסף לעמלה ייקחו ממך 1$. |
|
![]() |
# 26 |
חבר וותיק
|
אני דיי בקיא בנושא. בקרוב יהיה פתרון רשמי לבעיה הזו.
יש לי כמה מאות בפאיפאל ואני לא אנסה להעביר את הכסף עקב מספר סיפות וביניהן עמלה גבוהה, אתר חדש וסיבה אחרונה- יש מה לעשות עם הכסף בפאיפאל.. לקנות כל מה שאתה רוצה. שיהיה בהצלחה. |
![]() |
# 27 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אתה מתכוון יחב"ל..?
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
# 29 |
Permanently Banned
|
בהצלחה
|
![]() |
# 30 |
חבר בקהילה
|
אני רואה את התגובות האלו כמו של המשתמש "yoavz" ופשוט צוחק מהרמה.
אתם חושבים שהנושא לא נבדק לפני פתיחת השירות? , נכון יש את הנושא של הלבנת הון אבל הוא בטווח סכומים מסויימים ואנחנו מודעים לכך , וחברת OPLAG לא עברה , ולא תעבור על שום חוק ממסגרת חוקי מדינת ישראל. ושוב , ההתייחסות לעמלה אשר נלקחת עבור השירות הנ"ל היא עניינו הפרטי של נותן השרות בלבד , כל אחד רשאי לקחת כל עמלה אשר הוא חפץ לקחת. אני לא מאמין שאתם גם הולכים לפיצרייה , נותנים לכם מחיר ואתם אומרים שהמחיר בפיצרייה ליד נמוך יותר. אפשר לסכם את זה במשפט אחד , חד וחלק: חברת OPLAG תשמח לספק לכם את השירות הנ"ל בכפוף לחוקי מדינת ישראל. מתאים לך? אנו פה לשרתך. לא מתאים לך? בהצלחה בהמשך דרכך. יום טוב. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|