|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אבל זה מעפן, אי אפשר לשלוט בE_ERROR - כלומר אי אפשר לשלוט בשגיאות פטאליות ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר על
|
אני מנסה לכתוב כמה שיותר נכון, תיקני ומאובטח.
כשאני עובר על הקוד פעמים אני מוצא הרבה "שגיאות" כאלה, וחורים לחסום, לכן לדעתי כתיבה כזאת צריכה להיות "טבעית", אבל כאלה שלמדו לכתוב את זה בלי הבדיקות ולא לכתוב קוד תקין יהיה להם קשה, לכן כל עוד יש שוונג וקוד בראש תקליד כמה שאפשר, אחר כך תתקן, תגן ותייעל.
![]() |
# 23 |
הוסטסניון
|
רותם אמר אם זה השם שלו שככה כותבים בכל שרת מניסיון שלו,אבל הבאת דוגמא שלא כותבים ככה,אז איך כותבים?
|
![]() |
![]() |
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר לשלוט בכל שגיאה אם שים @ לפני השורה שעלולה לעשות שגיאה אז השרת יתעלם ממנה ולמי שמכיר את המבנה של try catch
http://www.php.net/manual/en/language.exceptions.php
# 25 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר בקהילה
|
אני תמיד מתכנת בצורה נכונה. אחרי שגילו לי את error reporting בהתחלה אני כותב נכון. רצוי לכתוב נכון כי אתה לא נתקע בבאגים מוזרים שאתה לא מצליח לפתור לך.
חוץ מזה - אם יש לך באג שתלוי בכתיבה לא נכונה של סיטנקס ואתה לא משתמש בerror reporting אתה די תתקשה למצוא את הבאג בעצמך. |
![]() |
![]() |
# 27 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני מדליק את ה ERROR_REPORTING ומעלה אותה ל 7 שרתים בעלי מפרט שונה והגדרות שונות ורואה איך המערכת מגיבה... מתקן אם יש שגיאות ומכבה...
![]() |
# 29 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אבל לא בעיה להרשם לכמה סוגי שירותים חינמיים ועוד כמה חסויות ועוד כמה שרתים של חברים...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|