|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בכל מקרה כל העניין של כתיבה נכונה הוא חשוב אבל הכתיבה שאתה מציין דיי מסורבלת אם אני עושה PHP קוד:
![]() |
# 2 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
הקוד שלך מועתק 1:1, עם הוספת תווי <?php ?>. אגב, בקשר לREGISTER_GLOBALS: המודעות לדעתי עלתה קצת בקשר לזה, בכל מקרה אני אף פעם לא מאתחל משתנה GET משום מקום. בקשר לMAGIC QUOTES, אני משתמש במשהו אחר בשביל לבצע פעולת סינון. עידן: אתה זה סבבה, אם אתה בטוח ב100% שאין סיכוי לשגיאות אז אין בעיה. אבל תחשוב עלי, אני מכרתי לך את המערכת, והיו בעיות תאימות מסד גם ככה, תאר לעצמך מה היה קורה אם היו גם בעיות תאימות קוד.. בכללי: אני חושב שקוד יותר אסתטי ומסודר גם כל יותר לערוך.. וזה חלק מהעניין.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כי NOTICE זה לא בעצם שגיאה זה רק אומר לך שעשית שימוש במשהו שהוא לא קיים... 2. לגבי ה REGISTER_GLOBAS לא הבנתי מה הקשר לאתחול המשתנה של ה GET 3. אם זה באמת חשוב לך אני משתמש ב ERROR_HANDLER משלי...ככה שזה לא משפיע עלי בכל מקרה...
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תמיד מבצע בדיקה לGET
קוד:
$Id = (isset( $_GET['Id']))?intval( $_GET['id']):0; Last edited by nevo; 01-03-07 at 20:36.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
רותם אמר אם זה השם שלו שככה כותבים בכל שרת מניסיון שלו,אבל הבאת דוגמא שלא כותבים ככה,אז איך כותבים?
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר לשלוט בכל שגיאה אם שים @ לפני השורה שעלולה לעשות שגיאה אז השרת יתעלם ממנה ולמי שמכיר את המבנה של try catch
http://www.php.net/manual/en/language.exceptions.php
# 8 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|