|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
לא מלכלך אבל פעם יצא לי לדבר איתו רצינו לפתוח אתר ביחד לא יודע אם עידן זוכר בכלל .
הוא רצה PSD של עיצוב למתכנת ישתכנת תאתר אין אתר אין כלום סתם ביזבוז של עיצוב שהלך לידיים לא משהו . אז אני מבין אותך מאוד תלמד לפעם הבאה בהצלחה בכל זאת בדרכיך |
![]() |
# 22 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הוא לא אשם בפריצה או בזמן שהשרתים נפלו, הוא נתן לך יומיים פיצוי כי זה מה שלום נתנו לו. אני מאוחסן אצלו כבר 3 חודשים והכל דבש. Last edited by ofir12; 20-08-06 at 23:23.. |
|
![]() |
# 23 |
חבר בקהילה
|
ל ofir12 למיתר לא הייתה בעיה עם זה שהשרת נפל בגלל LOM.CO.IL שהם אחלה ותיקנו וצרור נתן לו גישה בלי כלום בתוך.. ולא רוצה לתת לו פיצוי ולהחזיר לו את הכסף כי הוא נעל לו את השרת או משוה ...
הביקורת שלו היא על היחס, הבעצם מן גניבה כאן, והשירות הגרוע ולפי התגובות שקראתי כאן הוא פשוט עושה כסף על אנשים ואנשים לא מקבלים תמורה בנאדם כזה צריך להענש.. ואני מקווה שהעונש שלו יהיה שהוא מהיום רק יפסיד ויפסיד מכל השירותים שהוא עושה וייפול בפח יום אחד גם הוא ... בושה וחרפה לצרור |
![]() |
# 24 |
חבר פורום
|
אני מציע לך פשוט להתלונן למיקרופיי ותאמין לי שהם יחסמו את החשבון שלו כמו גדולים, וגם יחזירו לך את הכסף ששילמת סתם ככה כמו גדולים!
כבר היה בפורום מיקרה שזה קרה בתקופה עם תאי, ועידן צרור שגנב לו... |
![]() |
# 25 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ויצא לי לדבר איתו פעם באיסיקיו , הוא הסביר לי על שירותי SMS . היה נראה לי אחלה בנאדם, חבל לשמוע.
|
|