|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
לא כל אחד מסתכל על כמות הכניסות(שאתה לא יכול להגיד שאין לי בכלל, יש לי 200+ באתר + 400 בפורום ככה שזה 600+) אלא על התוכן באתר, והאתר מתעדכן מאוד וגם רמת הכתבים בו היא גבוהה. ובוא אני יגיד לך משהו על ספורטנטו, חצי מהכניסות שהם מקבלים היא מהרשת, בגלל זה אני רוצה להצטרף לרשת כי ככה קיבלתי הוכחה ממה אני יקבל הרבה כניסות. ויש לי שאלה אליך אם אתה מבין באמת באתרי ספורט, וואן ספורט 5 ספורטליין וכל האתרים, יש בהם משהו שונה? לא ממש. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד לי אמרתי שאני רוצה/מעוניין/מתעניין ברשת שלך בכלל? ולמה נראה לך שאתה ספורטנטו יותר טוב?!?! בגלל שאתה המנהל שלו?! מי שיודע את העובדות יודע שבפורום שלי יש 80 משתמשים מחוברים ובפורום שלו לא 1. את שאר העובדות תסתכלו בהודעה הקודמת. ד"א הרשת שאמרתי שהיא לא רעה בכלל היא באמת לא רעה בכלל והיא התחלה טובה |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
קודם כל שוב התחלתה עם הגישה שלך
אז ככה לפורום שלך יש כל הזמן 10 מחוברים קבוע אפילו פחות דבר שני העיצוב שלך מכוער דבר שלישי ספורנטו אתר פי אלף על שלך דבר רביעי אין לפורום שלך 600 יחודיות דבר חמישי תעשה טובה לעצמך תקח קטר ותחתוך תקבל של האינטרנט , נובים כמוך הורסים אותו עדיף שלא יהיה להם בכלל ![]()
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תקבל של האינטרנט שלך?????????? איפה היית שלימדו עברית בכיתה ג'? אתם כולכם על ה-**** מומו יש לך זכות דיבור בכלל??? פותח לי אתרים לילדים מסכנים בני 6 שאין להם משחקים במחשב אתר של מומו הפרה מה לא היה לך חברים שהיית קטן?? אני הצטרפתי כבר לרשת תסגרו תאשכול כל העולם קנאים |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|