|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר חדש
|
ואיך בדיוק 25 או 160 מיקרו שניה ישפיעו על מהירות הגלישה? זה לא זניח?
או שהזמן הנתון מתייחס לקילובייט אחד? |
![]() |
![]() |
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
תנסה לבדוק את האתר על שרת אחר. ותחזור עם תשובה. (בכל מקרה איחסון linux אין סיבה לא לאחסן בארץ.)
# 23 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
הדף שלך, סביר להניח (HTML בלבד) שוקל 4KB (קילו זה אלף) .. התמונות נניח שוקלות 30-300KB וזה הרבה זמן במצטבר
![]() |
# 24 |
חבר חדש
|
זה לא נשמע הגיוני, תעשה ערך משולש, וכמו שאמרת: אם ל 30 בתים לוקח 25 מילי שניה (MSec) להגיע אזאי לכל בייט לוקח 781 מיקרו שניה.
מתוך זה אפשר להגיד שאם אני רוצה להוריד 50KB יקח לזה 39 שניות להגיע? זה לא היוני !!! או שהאישור של זה יקח 25MSec. וזה יתחילך להוריד רגיל. לא נראה שככל שהקובץ גדול יותר לוקח לו יותר זמן לגשת אליו. ההורדה עצמה נמשכת יותר, אבל הגישה וההתחברות לקובץ היא באותו אורך זמן. או שאני טועה - תקנו אותי... |
![]() |
![]() |
# 25 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
זה לא לכל 32 בייט בנפרד. הוא שולח את המידע שאמור להגיע אליך ברצף ככה שזה לוקח רק לחבילה הראשונה את הזמן הזה וכמעט מיד אחריה כל השאר.
# 26 |
חבר חדש
|
אז פה אתה בעצמך אומר שההבדל בין 32 ל 160 זה בערך רבע שניה...
וזאת לא הבעיה שלי כנראה שהשרת עצמו פעם מהיר ופעם איטי - תודה בכל אופן... אני אחליף את הסיומת של הקבצים ל HTML נראה אם זה יעזור טיפה |
![]() |
![]() |
# 27 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
שאלה שלך זה כמו להגיד האוטו שלי נוסע לאט. יכולות להיות הרבה סיבות. דלק לא טוב, כביש לא טוב, מנוע דפוק, שמן לא טוב,פקקים בכביש. צריך לראות בדיוק מה הכוונה אתר עולה לאט. אם כתוב לך הרבה זמן "מחפש את האתר" או "מוריד" אז אפשר לדעת בערך מה הגורם אבל אם סתם אתה אומר הוא עולה לאט יכולות להיות המון סיבות.
# 28 |
Permanently Banned
|
אם אתה רוצה לבדוק על שרת אחר וחינם אז תירשם לפה יש להם מבצע של שרתים חינם:
http://www.HebreWeb.com (פירסומת סמויה.. חחח..) |
![]() |
![]() |
# 29 | |
חבר חדש
|
![]() ציטוט:
כשאני נכנס לאתר במצבו הכי גרוע שהוא נטן הכי הכי הכי לאט. אני שם לב שהחלק העליון (הדף שנקרא header.php) עולה ישר על החצי שניה הראשונה, ואז צריך כבר להמתין. אני יודע שהדף העליון נטען כבר בכניסה לאתר ולכן הוא מופיע מהר - אבל השאלה שאם אני נכנס ליצירת קשר למשל פעם ראשונה, בפעם השניה אצטרך שוב להמתין... למראת שהדף כבר נטען במחשב. מה ההגיון כאן ? עוד משהו קטן שאולי קשור. כל הגדרות ה META וההפניה לקבצי CSS נמצאת ב HEADER. לכן פתיחת ה BODY נמצאת ב HEADER הסגירה של ה BODY נמצאת בדף האחרון. FOOTER... האם יש קשר? |
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|