![]() |
שאלות לגבי טעינת דף PHP
שלום לכם, יש לי שאלה קצת מקצועית.
באתר שלי (www.metukot.net) ישנם עמודים שלא מכילים סקריפטים של PHP, אך לנוחיות ושכל האתר יהיה באותה סיומת, גם להם קראתי בשמות PHP, כגון: right.php footer.php left.php וכו... האם הדפדפן עובד עם קבצים מסויימת אלה בצורה אחרת מקבצי HTML, במילים אחרות. האם כדאי לי להחליף את שמות הקבצים ל HTML. ועוד שאלה: שמתי לב כשאני לוחץ על לינק באתרלמשל האינדקס או הפורומים הדפדפן טוען את כל הדף + התמונות, ואז מעלה אותו במכה אחת. ובאתרים אחרים זה לא ככה, העמוד נפתח והתמונות מורדות בהגדרה... למה זה. האם זה קשור ל PHP. נ.ב ( את קבצים ה PHP של הימן והשמאל למעלה ולמטה אני מצרך בפקודת include... תודה לעונים, מחכה לתשובה.|...| |
בנוגע להחליף לסיומת HTML אין קשר לאיטיות של זה
ובנוגע לדבר השני, שאתה נכנס בפעם הראשונה לאתר זה יטען ת'תמונות לאט לאט בפעם השניה כבר זה יטען ואז את הכל במכה כמו שאתה אומר ככה מתנהג האקספלורר |
את זה אני יודע, פשוט אני שם לב שאת ה HEADER זה טוען מהר מאוד ואת שאר הדף הוא טוען ממש לאט..
וגם אם תשים לב. ה FOOTER גם מופיע בכל הדפים, ושים לב שלוקח לו מלא זמן לטעון אותו... הוט טוען אותו רק לאחר שהוא מסיים את טעינת כל הדף עצמו, ואז כאילו עובר ל INCLUDE... האם עדיף להשתמש בפריימים... IFRAME עם מסגרת 0...? |
ציטוט:
דף שכתוב בסיומת צד שרת (ASP, ASPX, PHP וכו'), אפילו אם לא כתובה בו מילה אחת בצד שרת וכולו HTML יישלח קודם כל לשרת, למנוע המפענח כדי שירוץ על כל הדף. רק אחרי שהמנוע ירוץ על הדף הוא ישלח אותו בחזרה כפלט HTML לדפדפן שיפענח את ה HTML. אבל במקרה הזה, אין פלט חדש מהצד שרת ולכן אין טעם לקרוא לדף בסיומת PHP. |
אז זה כן משפיע על המהירות אני מבין !
ומה לגבי זה שהוא טוען את ה HEADER וארק אז עובר לתוכן הדף - אחרי זה מעלה את ה FOOTER ? האם זה בגלל פקודת ה INCLUDE? |
ציטוט:
אבל אני לא מאמין שזה יעשה אותו איטי משמעותית אולי בכמה עשירויות שניה.. |
האתר שלך עולה אצלי במהירות, אין לי מושג מה הבעיה.
|
ציטוט:
|
אני יודע, פעם זה מהיא ופעם זה מוציא את הנשמה
ולפעמים בכלל נותן לי הודעת שגיאה והשרת בכלל בתשלום... |
עברתי על המבנה של האתר שלך..
וראיתי שרובו בנוי מצבעים ש רקע וכאלה.. ובוקשי יש תמונות.. ולכן הוא לא עולה לאט ותמונה אחרי זתמונה.. למרות שיכול להיות שיש איזה קשר של קוד.. אבל לא ניראה לי.. בכל מיקרה אצלי הוא עולה מהר.. אולי המהירות של האינטרנט שלך איטית.. לי יש 1 וחצי.. בכל מיקרה.. עריכה: סמתי לב שקשמצביעים בסקר למשל לוקח לו הרבה זמן להיטען.. כניראה לוקח לו זמן לאסוף את הנתונים של הסקר מהמסד.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ