|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
שלום לכולם..מאור....תודה על המידע(בזכתוך חסכתי 34 שקל על כל דומין....(הייתי קונה מגודדי))
דניס....(מקס פיין) אתה הזמנת דומין מגלובט? חחח...אז 2 דברים: 1.אני הזמנתי לך מגלובט... ![]() 2.לדומין לקח 3 דקות להתעדכן ואחרי 3 דקות כבר יכולתי להכנס לפאנל ניהול ולעשות...כלום! היום(12 שעות אחרי ההזמנה) אני עדיין לא יכול לעדכן DNS! חבל מאוד....הפותעתי לטבה מהאמינות ומהמחיר והמהירות האדירה שהגיע הדומין! שלחתי להם איימיל לתמיכה ועוד לא קיבלתי תשובה...הדומין הוא נעול ואי אפשר לעדכן DNS או לפתוח אותו....זה אומר לי ככה: Error: Your domain name is no longer administered by Globat. For more information, please contact customer service. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעייה הזאת?(רונן....אולי אתה?) תודה רבה ויום נעים.... |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני דיברתי אם דניס בסקייפ כשהוא קנה בשלו אז זה לא אתה ![]() (אני זה ששלחתי לך את הכסף) והדומיין שלנו של החברה עובד |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הדף שאתה מחפש אינו זמין כעת. ייתכן שקיימות בעיות טכניות באתר האינטרנט, או שעליך לשנות את הגדרות הדפדפן שברשותך. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|