![]() |
# 21 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
חברה, מי שלומד מצליח בחיים. בהצלחה מחר!.
![]() |
# 23 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ולהתקבל למגמת קולנוע...אם לא מקבלים אותי אני אלחם על זה!
![]() |
# 24 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני יכול להביא לך רשימה ענקית לאנשים שלא למדו ועכשיו הם מצליחים כמו: חיים רביבו יוסי בניון
![]() |
# 25 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לרוץ אחרי כדור ולשחק בחו"ל? לרקוד ב"רוקדים עם כוכבים" ? לדעתי זו לא הצלחה מסנוורת במיוחד.. והוא כן צדק, מי שלומד - מצליח!
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
איזה ציונים
![]() יכול להיות שאני נשאר כיתה ![]() |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר בקהילה
|
ממוצע התעודה שלי נע בסביבות ה- 75-85:
- תנ"כ / ספרות - סביב ה-75 - מתמטיקה (4 יח"ל) - 67 - אנגלית (5 יח"ל) / חנ"ג / היסטוריה / לשון - סביב ה- 85 - בקרה, מכטרוניקה, סרטוט - סביב ה-95 * הבגרות בהיסטוריה אני מניח שתהיה סביב ה-60-70 * הבגרות במקצוע הרחבה (בקרה, מכטרוניקה, סרטוט) בסביבות ה-90 בשנה הבאה אני ככל הנראה גם עושה 2 יחידות לימוד נוספות בתרגום (אנגלית), כך שב"ה אני יצא עם תעודת בגרות של 30+ יחידות (...ונאמר אמן) Wish me luck ![]()
# 29 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ה-י-ו-ם זה היום הגול לא?!
אני מקווה לטוב, שיהיה לכולם בהצלחה וחופש נעים. תשמרו על עצמכם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|