|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
אמא שלך חוגגת חלאס נמאס כבר כל העקיצות שאתה עשית לא צריך להיות לך פנים לדבר אתה פשוט אפס |
|
![]() |
# 22 | |
Whatever
|
ציטוט:
# 23 | |
חסום
|
ציטוט:
אימא שלי נפטרה לפני 7 שנים ... אבל אני אשתוק הפעם , כדי לא לעורר פה מהומה באשכול . גלעד , אני לא עקצתי אף אחד , סה"כ נתתי את דעתי . זהו פורום שיש בו זכות דיבור ולא זכות שתיקה . הפעם אני לא אגיב על הקללות שלך , אבל אתה פשוט בנאדם בלי כבוד ... לקלל אישה שנפטרה לפני 7 שנים מסרטן לאחר מאבק של 7 שנים לפני .. הפסקתי להתייחס אלייך גם כן , אז לך חפש בנאדם אחר שיגיב לקללות חסרות הטאקט שלך . אני יותר לא אגיב באשכול זה למען הטעם הטוב . |
|
![]() |
# 24 |
Permanently Banned
|
לא יפה לקלל חברה,
בכל מקרה ירין,אני מקווה שתסתדר עם משה. |
![]() |
# 25 | |
חבר על
|
ציטוט:
דבר ראשון, אני מקווה שאלון, יטפל בזה . זכותו המלאה, לתת פה תגובה, הוא סך-הכל תיקן את אבי, למה אם יש להם 8 שרתים זה לא מספיק?? מה ההבדל בין 12 ל-8 שרתים ?? תאמין לי אם היו למיכאל לקוחות ל-12 שרתים, הוא היה קונה עוד 4 . ירין . (אני ידווח לאלון על הקללות האלה ![]()
# 26 |
הוסטסניון
|
לצערי אני כל כך יודע ומכיר את מה שקרה לך .
אני פשוט כשאמרתי למשה שיחזיר את הכסף ויעזוב אותי שטויות הוא נתן לי גישה מלאה לשרת של דיגיטק רק בשביל שלא אעזוב . (כן כן גישת אדמין לDA וגישת ROOT מלאה) . עכשיו ברוך השם בלי עין הרע השרת בסדר . עד שקיבלתי אותו עשיתי בדיקה לפני כמה ימים שהסתכלתי בבנק מתי שולם הכסף אז זה היה 24 יום מהתשלום ועד קבלת השרת למרות שהובטח לי בכתב (ICQ) וגם בטלפון כי אקבל את השרת 5 דקות לאחר קבלת התשלום . שלא נדבר שבהתחלה משה נתן לי את השרת ב500 שקל ואז העלה ל600 שקל . (מראה על אי רצינות ועל היכולת שלו לעמוד במילה) . מה גם מיכאל התחיל לצעוק עלי בטלפון - דבר שלא עזר לו כל כך כי אז אני פשוט פתחתי עליו את הפה והוא ישב בשקט כמו ילד טוב ושמע אותי צורח עליו . שלא נדבר על כך שהובטח לי בנוסף על כל נפילה של 24 שעות 48 שעות (כפי שהובטח ללקוחותי) . דבר שלא קיימו כמובן . (כן כן הם חייבים לי 48 יום נוספים לשרת - מעל לחודש) . שיהיה לכולם לילה טוב . אגב ליאור אתה חייב לי על זה שהצלתי אותך מדיגיטק ... =] ולכותב ההודעה - מיכאל תמיד עושה את זה אבל תחשוב על זה חיובי , הגלגל תמיד מסתובב . יום אחד הוא למעלה מחר הוא ייצתרך אותך אבל מה קורה אז ? הוא למעטה ואתה "מתעלל" בו . מה גם אם יש לך בעיות עם התשלום כסף פשוט תרים טלפון ותדבר עם אבא/אמא של משה . הם יחזירו לך את הכסף צ'יק צ'ק . חוץ מזה שאם אתה רוצה לעשות משהו נגד מיכאל אתה מוזמן "להציץ" בספר החוקים של מדינת ישראל ואתה תגלה שהוא עובר על לא מעט חוקים . (עסק עם קטינים לדוגמא דבר פלילי - סתם נתתי לך מבט בגדול עליו והוא עובר על עוד המון חוקים . - לגבי העסק עם קטינים פעם קיבלתי מהמשטרה טלפון על זה מאז אני מנסה להיזהר כמה שיותר =\) . לילה טוב ושבוע טוב . בברכה , מאור . |
![]() |
# 27 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
נעול.
האשכול כבר התדרדר יותר מדי. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|