![]() |
# 21 | |
кто ты?
|
ציטוט:
אני רואה שם את הלוגו של .נט מתחלף למשהו, האם יש לזה משמעות כלשהי? הסתייגות מ.נט ? |
|
![]() |
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
רוב המערכות שנמכרות באתר הזה הם בPHP. אם אנשים היו בונים מערכות בASP כל הרדיויים למינהם והאתרים הקטנים שרוצים מערכת (שזה השוק שנגיש למתכנתים פה) לא היו נגישים להם. עצה שלי אם אתה רוצה שהמערכת תהיה נגישה להרבה אנשים תעשה אותה בPHP.
Permanently Banned
|
ציטוט:
כן... אתה מקבל לא כפית, לא כף, אתה מקבל בית מזהב לפה. |
|
![]() |
# 24 | |
кто ты?
|
ציטוט:
אז למה לו לקנות איחסון על WINDOWS כשיש לו מתכנת שיוכל לעשות לו מערכת שתעבוד על השרת שבו הרדיו עובד, בלי הרבה שינויים של מערכת ההפעלה.. |
|
![]() |
# 25 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() אני עובד עם ASP וגם NET. (יש עוד הרבה ללמוד ![]() למרות שגם PHP אחלה, אני מתכוון ללמוד אותה גם, אף פעם לא מזיק ללמוד עוד (: התמונה הזו פשוט מגניבה אז גנבתי אותה לשקד :P **מקווה שלא תכעס** (: |
|
![]() |
# 26 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תחזור אלי שתשכנע את העולם. |
|
![]() |
# 27 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
בניה-
הוויכוח פה הוא לא על אם ASP או PHP.. אלא .NET או PHP!! יש הבדל ע-צ-ו-ם.. חוצמזה אני מודה, ASP.NET זאת שפה חזקה פי אלף מPHP.. רק שלמי יש כסף לשרת WIN? =\ ובכלל ההתאמה של PHP לכל סוג שרת הופכת אותו לפופולארי. קצת סטינו מהנושא לא?.. |
![]() |
# 28 |
Permanently Banned
|
דרך אגב, אני ואלעד שכחנו לחלוטין מעוד יתרון עצום,
ASP.NET היא גם צד לקוח וצד לקוח חזק ! כל היכולות של Postback היכולות אימות נתונים, הכל מובנה ונוח. אין צורך ליצור שום דבר בJS. כל הביטיים הרגולרים הרגילים כבר מובנים בפנים וניתנים לבחירה, אי אפשר לשלוח מידע מעמוד אחר, זה מזהה בדיוק האם זה נשלח מהטופס הנכון. קיצר, אין מה להשוות. |
![]() |
# 29 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 30 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה לא מה שאני מנסה להגיד. הקהל יעד של המערכת הוא לא חברות ענק אלא אנשים שיהיה להם הרבה יותר נח עם PHP. אני לא אומר שPHP יותר חזקה מ.NET אני רק אומר שלא צריך לקחת פורמולה 1 למירוץ קארטינגים. ובשבילו כרגע PHP תהיה יותר טובה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|