![]() |
מה יותר פשוט?
אני רוצה לעשות מערכת ניהול תוכן שעובדת עם MYSQL.
עם מה יותר פשוט וקל לעבוד? ASP או PHP? |
ציטוט:
אם לא...אז יש לך הרבה ללמוד לפני שתעשה מערכת ניהול תוכן (בשני השפות).. |
אני יודע שיש לי הרבה ללמוד, אבל במה כדאי לי להתחיל? PHP או ASP?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קוד:
----------------- PHP4 PHP5 ASP.NET *תריץ חיפוש בגוגל "PHP VS ASP" (כולל הגרשיים) ותמצא הבדלים. |
אומנם הבטחתי לא להגיב להודעות שלך (המיניאטורי מעלי), אבל יש גבול לכל תעלול (במקרה הזה לשטויות שצירפת) -
קוד:
----------------- PHP4 PHP5 ASP.NET פלטפורמה: נכון, דוט נט רצה רק על מערכת windows וזה בתשלום מהירות: מאיפה הסיקו שדוט נט איטית יותר אני לא יודע (אה בעצם כי צירפת את זה מהאתר של אוראקל שמיקרוסופט הם המתחרים שלהם - ע"ע SQL SERV 2005). יעילות: PHP 5 יותר יעילה מדוט נט? המממ בוא נראה. בדוט נט האפליקציה שלך לא מקומפלת לשפה מכונה אלא ל IL (שפת ביינים). ורק אח"כ מבוצע הידור בזמן ריצה מה שלמרבה הפלא מאפשר לך לכתוב כמעט בכל שפה בדוט נט ואפילו לערבב שפות באותה אפליקציה (ב PHP אין לך את זה). יש לך אפשרות לגשת לספריות של ווינדוס (windows.forms וגם ל system.net שאחראית על פרוטוקולי תקשורת למיניהם), תמיכה מובנית ב XML. דוט נט זה OOP (ולא כמו PHP שנזכרו להוסיף את זה בגרסא האחרונה שלהם שבקושי יש לה תמיכה בשרתים בארץ). ואתה רוצה שאני אספר לך שב Sql Serv 2005 אני כותב בדוט נט? אני לא חושב ש PHP מסוגל לדבר כזה. ואתה רוצה עוד סוד קטן? עם דוט נט אתה לא כותב רק ל WEB אלא ממש יכול לכתוב תוכנות וזה נכתב באותה שפה בדיוק (vb.net, c# או אולי אם אתה רוצה jscript.net - כל מה שתבקש). אבטחה: אמרו זהה, אני לא מתווכח פלטפורמה: windows היא פלטפורמה חלשה? אני לא חושב ככה אבל נשאיר את זה לדיון בפורום מערכות הפעלה ולא לכאן. סורס: למה אני צריך את הסורס של התוכנה? אם אני עורך שינוי במנוע של PHP, איזה בעל שרת יסכים לעלות את השינוי הזה אליו? (רמז: אף אחד) OOP: ראה מה שאמרתי למעלה. |
ציטוט:
המהירות של ASP.NET הוכחה בצורה חד משמעותית כגבוהה פי כמה וכמה ! ASP.NET הרבה יותר טוב ומהיר בעבודה מול מסדי נתונים, ASP.NET פי כמה וכמה יותר חזקה ומפותחת מPHP לדורותיה. יעילות ? אתם עושים צחוק ? ראו שורה אחרונה... מבחינת הגנה, ASP.NET מנצחת גם כן (גרסא 2) אשר מכילה כל כך הרבה יכולות הגנה שתוכננו ועוצבו במשך המון זמן ע"י מתכנתים מומחים ורצינים ולא אנשים פרטיים. PHP אינה שפת OOP אמיתית, או לפחות לא כמו .NET. קוד מקור, אלא אם אתה הבעלים של השרת, זה לא עוזר לך, בכלל... בתור מתכנת זה לא עוזר לך בכלום. זה ידוע וגם מרבית מתכנתי הPHP מודים בזה, כיום, אין שפת WEB חזקה וטובה יותר מ.NET |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לך אפילו תשובה למה שאני ודן כתבנו למעלה. לא לך ולא לאף אחד אחר כאן בפורום. ואתם יודעים למה? מכיוון שדוט נט זו ה-שפה החזקה כיום ו PHP5 נשאר הרבה מאחור (למרות שהוא שוחרר לפני שנה ויותר). ולמה כולכם נשארים עם PHP? רק בגלל עלויות האיחסון. שום דבר מעבר לזה כי השפה לא מעניקה כלום למתכנת בה. |
אני נשאר עם PHP בגלל שהתחלתי איתה,
וכשהתחלתי איתה, התחלתי מפה, ופה הרוב LINUX. :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ