|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
היי , איפה האתר מאוחסן ? על מה ההוצאות החודשיות ? (פירוט הוצאות) סיבת מכירה ? רווחים מהאתר ? הפרסומות של אדסנס , אין בעיות לגבי חוקיות ? יש מעדכי תוכן ? תשלח לי את המידע לדוא"ל Yarinhost@gmail.com . ואם אני לא טועה באתר הזה היה פעם אתר פורנוגרפי? |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
עסק רשום [?]
|
אני לא הבעלים של האתר אבל אתה יכול להשתמש באתר הזה
http://wayback.archive.org/web/ כאן תוכל לראות היסטוריה של כמעט כל אתר באינטרנט איך הוא היה נראה בכל זמן ![]()
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
Skfir - אני מכבד את דעתך, והיא מקבלת במה פה בדיון ומי שירצה לשמוע את מה שיש לך יוכל לקרא את תגובתיך.. מעבר לזה אני אשמח אם לא תמשיך לפתח את הדיון בנושא, מכוון שזה לא הנושא.
אנונימוס - אשלח לך אימייל. ולא מעולם לא היה שם אתר פורנו אין לי מושג איך הגעת למסקנה הזו, מדובר באתר לילדים! אפשר לבדוק הכול דרך המכונת זמן (לינק למעלה)
# 14 |
חבר מתקדם
|
הוא התכוון שהאתר לא היה אתר פורנו...
Skfir - אמרת שטות מוחלטת, עיצוב,קידוד,אחסון,תכנות,דומיין אולי שווים 1500 שקל. אבל לקדם אתר במילים כל כך קשות ושהתחרות כל כך קשה,לצבור וותק של מס' שנים טובות, ולרכוש שם,מוניטין,וקהל גולשים קבוע במשך שנים זה הישג אדיר ועוד כל הזמן שהושקע בפיתוח האתר. בטח ששום ילד לא יכול לעשות את זה... אין ספק שהאתר שווה 6 ספרות. פניתי לנדב ודיברתי איתו אני מקווה שהוא יעדכן אותך ותוכלו לשלוח לי מחיר מדוייק לקניית כל האתר. בהצלחה במכירה.
# 15 |
מנהל ראשי
|
הודעות מיותרות נמחקו.
חברים, אנחנו בפורום- ובגלל זה, אנחנו בעד דיון בכל נושא שמועלה (זו בסופו של דבר מטרת הפורום). אבל, הדיון בפורום צריך להתמקד סביב הנושא תחתיו נפתח האשכול. לדוגמא, השאלה "האם האתר שווה את הסכום שמבקשים עליו?" היא לגיטימית ומשתמש רשאי לשאול אותה. לעומת זאת, האמרה כי "אני יכול לפתח אתר כזה בעצמי ולקדם אותו" בכלל לא רלוונטית ומיותרת לחלוטין. זו הבקשה האחרונה בנושא. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|