![]() |
# 11 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
לא, כנראה יש בעיה בTIMESTAMP שנשמר. תוכל להראות בבקשה את הקוד שמכניס נתונים למסד?
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
העניין הוא שזה אפילו לא אני שמכניס את התאריך למסד, אלא זה אוטומטי אני מוסיף תוכן ולשדה מסוג TIMESTAMP הגדרתי ברירת מחדל של CURRENT_TIMESTAMP .
דוגמא לתאריך שהוכנס לא מזמן 2011-04-04 23:22:45 כך זה נראה בשדה sendtime
# 13 |
חבר מתקדם
|
אוי נראה לי שאני מבין מה הבעיה....
עומר זה לא מדויק מה שאמרת כי זה לא עושה המרה כזו של זמנים לפי ההגדרה - TIMESTAMP הוא כמו NOW CURRENT_TIMESTAMP and CURRENT_TIMESTAMP() are synonyms for NOW(). ואם הוא כמו NOW אז: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/...l#function_now כלומר המעבר מתאריך מספר הוא כנראה כזה... mysql> SELECT NOW(); -> '2007-12-15 23:50:26' mysql> SELECT NOW() + 0; -> 20071215235026.000000 מה שמסביר למה הייתי צריך להכפיל בעוד 60 כדי להגיע לאיזשהו תחום הגיוני - מה שבטוח אני לא סופר שבוע אחורה... חזרה לשולחן הסרטוטים... יש הצעות?
# 14 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
אם אתה מעוניין להבין איך זה עובד אז אכן עדיף לכתוב לבד, אבל כשאתה מפתח לא בשביל הפאן אלא בשביל לעשות עבודה, חבל על בזבוז הזמן ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
במקום להשתמש בברירת המחדל, תשמור בבקשה time() בשדה הזמן שלך כשאתה מכניס למסד.
לא חשבתי לרגע שאתה משתמש במבנה כזה של תאריך, בגלל זה גם רשמתי את מה שרשמתי. ככה לא תהיה בעיה לא עם הBETWEEN ולא עם שום דבר אחר. האמת שלי היה בראש את הפונקציה UNIX_TIMESTAMP(), ומשום מה התייחסתי ל-CURRENT_TIMESTAMP(). בכל מקרה החישוב של ה60*60*24*7 תופס לפונקציה UNIX_TIMESTAMP(). |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
טוב נראה לי שאני פשוט אמחק את השדה ואעביר אותו לשדה מסוג TIMEDATE וזהו... איזה פונקציות מובנות יש לסיפור הזה כדי להכניס מזמן של שפת התכנות - לזמן ש MYSQL מקבל? תוכלו לתת לי איזה קישור זה יהיה מעולה :\ עצלנות זה שורש כל הרוע ככה מתחילות בעיות
![]()
# 17 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
אם אתה רוצה לעבוד עם שדה מסוג timedate אז כשאתה מזין ערכים פנימה זה אמור להיות בפורמט YYYY-MM-DD HH:MM:SS ואז אתה יכול לשרשר ערך מהפונקציות של ה-PHP אם יותר נוח לך |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
# 19 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |