|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
איך אני יכול להוציא חשבונית חד פעמית????
# 13 |
חבר וותיק
|
# 14 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ולגבי אלה שאמרו שזה להעלמת מס, ממש לא..כמו ש Kernel אמר.. זה ממש לא העלמה של מס, זה שירות כמו של freelancer רק שהוא נעשה באופן יותר איכותי ומסודר, ויותר מהיר ואישי. השירות חוקי לחלוטין.
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
תאשר אותי במסנג'ר, אשמח לדעת כמה אתה לוקח על עמלה של הוצאת חשבונית בסכום 400 שקלץץ
# 16 |
חבר וותיק
|
רשמת 5 אחוז אבל אתה מבקש 30 אחוז..
# 17 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אם הכסף הגיע בדרכים לא חוקיות לבן אדם מסויים ועכשיו לדוגמא יש לו מליון שקל לא חוקי ואז הוא מוציא קבלות על שירות מסויים לדוגמא והופך את המליון האלה לחוקיים זה נקרא הלבנת כספים... הוא כן הוציא חשבוניות ועדיין זה הלבנת כספים.. אני באופן אישי לא מכיר את החוק של להוציא קבלות עבור מישהו אחר אבל כן שמעתי שיש דבר כזה וחוקי רק שכנראה זה מאוד מוגבל ויש תנאים בשביל להשתמש בזה. בהצלחה
![]() |
![]() |
# 19 |
עסק רשום [?]
|
חס וחלילה, אתה לא מתבייש להשמיץ ככה אחרי מה שנאמר לך בפרטי ? העמלה היא 5%, אתה המקרה הראשון או השני שפנו אלי מהפורום לחשבונית של פחות מ-1000 ש"ח, לכן יש עמלת מינימום שזה 5%.
כמו שאמרתי לך בפרטי יש הוצאות בסיסיות על שליחת חשבונית שהם : שעות עבודה של הרואה חשבון, דואר, ניירת, דלק, נסיעות, בולים, מעטפה, טרחה.. ועוד ועוד.. כככה שאין מצב שאני יעשה את כל זה על פחות מ-100 ש"ח עמלה.. ברוב המקרים שפנו אלי - זה היה סכומים מינימום של 1500 ש"ח ויותר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|