![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
אחלה רעיון,יכול ממש לתפוס בעולם כולו,בהצלחה !
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
שיהיה בהצלחה.
אני לא יכול להגיב על השרות פשוט כיוון שכשאני לוחץ על Short My Url הטעינה פשוט לא נגמרת. אתה שולח את הבקשות לשרתים במקביל? אם לא כדאי שתעשה את זה ככה P: |
![]() |
![]() |
# 17 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
רעיון יפה - אהבתי!
אני קיבלתי שגיאה: Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home1/hdhqorg/public_html/shortesturl/url.class.php on line 79 בכל מקרה, כנראה שאתה מבצע את הבקשה בצד שרת והקליינט ממתין עד שתסיים את הכל. זה תהליך שאמור לקחת זמן מסויים. נסה אולי להעלות את העמוד ולאחר מכן ב-AJAX לטעון את הקישורים (ברגע שהקישור מוכן בכל אחד מהאתרים המקצרים) ודינאמית למיין את התוצאות ברגע שיש מהו. ראה דוגמא ב- www.dohop.com כשאתה מחפש טיסה. בהתחלה אתה מוצא את הטיסה ואח"כ המחירים נטענים לאט לאט והתוצאות ממוינות. בלי קשר, אתה מוזמן לצרף את השירות שלי: http://xoxgo.com אם אתה צריך איזשהו API אפשר לסדר משהו. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
וחשבתי כבר על לעשות את זה עם AJAX,אבל הבעיה היא שיש API לאתר שלי,ואני לא יכול לעשות API עם AJAX,אבל אולי אני יעשה את הAPI בצד שרת ואת הקיצור באתר עצמו בצד לקוח בקשר לאתר שלך,הוא בעברית והאתר פונה לקהל בנלאומי ככה שיש עם זה בעיה,מה שכן בתכנון שלי להוסיף אתרים לפי מדינות,נגיד אתה מישראל אז זה ישתמש גם באתר הזה,אתה מצרפת? יהיו לך אתרי קיצור צרפתיים וכו' |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר חדש
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|