|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
נגיד 400 שקל מערכת + 80 שקל דומיין. עוד 300 שקל על מה?
לא עוזר שהוא מוכר,כל האתרים של העלאת קבצים מוכרים. PR2 לא אומר כלום. אם כבר PR 3, למרות שאני לא נותן חשיבות כזאת גדולה ל-PR . וכיום לפתוח את העלאת תמונות זה ממש קשה עם המתחרים שבשוק. אז אם כבר מישהו קונה לפחות שיהיה בזול ואם לא יצליח לו אז לפחות הוא לא הפסיד הרבה. הערות : המערכת לא שווה 400 שקל, אני משיג ב-300. עוד 300 שקל בגלל "הוותק שלו" , ממש לא שווה 300 שקל. סיכום: האתר שווה כ-500 שקל והמקסימום במידה ואתה מוכר את זה במחיר הכי יקר בשוק : 600 שקל. קח את זה לצומת לבך. אני לא רוצה להמשיך להתווכח, פה זה לא המקום.אל תגיב למה שכתבתי כי זה נכון. ותגובה על זה תהרוס את האשכול. יום טוב :]
משחקים ברשת - אתר משחקים,משחקי מחשב להורדה,תוכנות להורדה,משחקים לפלאפון וכו' האתר מחפש החלפת קישורים ובנוסף ומציע פרסום בתשלום. Last edited by DownMe; 25-03-10 at 09:33.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
אני אוהב את האלה שמרגישים מבינים...שמע אפחד לא הכריח אותך לקנות...
וזה מחיר ראלי לחלוטין זה שאתה לא מבין את המדד זה בעיה שלך, אבל אני לא אכנס איתך לויכוח..ואני מדבר על עסקאות שאני יודע שהתבצעו ועל הסכומים ואני מכיר את הטווח..חוץ מזה ששאלתי אדם שממש מבין בתחום ויש לו 4 אתרים ממש גדולים..אז תעשה טובה אל תתווכח על דברים שאתה לא מבין, ואתה לא צריך להגיב כי אתה לא תורם...אתה לא רוצה לקנות אז בי זה שהגבת מראה שבאת להתווכח כי משעמם לך..עוד ילד..יומטוב |
![]() |
![]() |
# 14 | |
I am root
|
ציטוט:
ולמה 300? מה יש בה? |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
אני אישית יכול לסדר לך גם ב-200 עד 250 שקל, מערכת טובה מאוד עם שלל אפשריות ואבטחה.
דבר איתי במסנג'ר של החתימה. בקשר לפותח האשכול : אני ילד?? חח.. לא שווה אפילו שאני יענה לך על מה שכתבת.
# 16 |
חבר בקהילה
|
שמע זה שיש לך דרכים להשיג מערכת בזול זה משו אחר, קשרים שלך..אתה לא יכול בגלל זה לקבוע שמחיר השוק נמוך יותר..כי הוא לא 500 כמו שאתה אומר.. אנשים רגילים לא משיגים את מה שאתה משיג וזה המ שקובע את רף השוק והמחיר שלי ראלי לחלוטין. לכן לא הוריד אותו בגלל אנשים כמוך..
וסבבה אחי אל תגיב.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
אוקיי אבל אני מבקש. זה לא האשכול שלי , אונם אפשר לפנות אליי אני ממשיך למכור אבל לא להתריע על זה פה.
תודה והמשך יום נעים. בקשר לפותח האשכול: זה לא שיש לי קשרים, תאמין לי שאני עושה עסקים עם הרבה מאוד אנשים. אני בעצמי מחפש אתר לקניה ורואה הצעות מחיר. רוב האנשים בכלל לא מזכירים את עלות המערכת אלא רק את כמות הכניסות וההכנסות ולפי זה אנחנו קובעים את מחיר האתר. אם אתה חושב שאני לא מבין בתחום זו בעיה שלך הרבה בסוף לא יקנו ממך את האתר ותצא מופסד. סך הכל נתתי לך עצות אתה בוחר אם לקבל אותו או לא.
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|